نمیتونه به ریشمون بخنده (sm118)
نمایش نسخه قابل چاپ
نمیتونه به ریشمون بخنده (sm118)
امیر آهنگا رو خودت بذار کوروش کیه اون یکی دیر میذاره من تگ پاک کردم اپ کردم هنوز نذاشته بود(sm89)
کاور خود آهنگارم بگو بذاره رو آهنگ دیگه خز شده لوگو سایت رو بذارن روی آهنگ تگم خیلی بد میزنه تو ماشین میذاریم همه آهنگا musicbara.org :| من فقط اونایی که خودت میذاریو میگیرم بقیرو از سایتای دیگه(sm89)
تتلو و تهی این چند روزه یه کل کل کوچیک سر زمان پخش کارشون راه انداختن
هر دو کار هم داغ ِ داغ هستن ، یعنی همین الان میکس و تنظیمشون تموم شده و آماده انتشار شدن
خو چرا دادو بیداد ؟ هرجا خواستی با ماشین بری بگو بات بیام هرچی پلی شد اسمشو خودم بت میگم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)بستکتبال بد ریده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هاست یا سعید؟(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
مردم که تورو ندیدن (sm59)
واووو ببین چی شده ..