(sm54)حالم خوش نیست ، منتظرم دی وی دی هادی جان هستیم(sm172)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm54)حالم خوش نیست ، منتظرم دی وی دی هادی جان هستیم(sm172)
کلمه عربیه ا خونده نمیشه. بل اخره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
این دیوث کاری کرد که منم فک کردم اشتباه نوشتم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
صحیح . . . (sm51)
ولی وقتی کلمات یه زبان وارد زبان دوّمی می شن ، لزومی نه داره
شکل نقاشی شون هم به همون شکل به مونه . . .
مثلاً : کلمه ی " تاک " ، Talk نوشته میشه . . . لازم نیست ما هم توی فارسی به نویسیم " تالک " !
یا " مِن الجمله " میشه : مِن جمله . . . (sm59)
بالاخره درسته (sm2)قاطی کردیم ای کیرم تو عربی
ولی باز هم تاکید می کنم : نقّاشی یِ خط کوفی (همون فارسی و عربی یِ خودمون)
یکی از مشکل دار ترین و مسخره ترین و سخت ترین خط های مورد استفاده ی جهانه . . . (sm50)
چرا؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حضرت سعدی ، حضرت مولانا ، حضرت حافظ ،نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همگی همزمان دوباره مردند ... (sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا ابر فرض ، فیضِ جمیع بردیم . . . (sm2)
ولی آ با کلاه نداره دیوث (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زنتو(sm172)نقل قول:
(sm74) (sm59) (sm74)
نقل قول:
دیوث یه ساعت دارم فک می زنم . . . (sm2)(sm98) (sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلمه ای با تلفّظ " اَخَره یا اَخِره " نه داریم ، کلمه ی " آخَره " درسته . . .
بِل آخَره ! = فر جام و سر انجام کار . . . (sm59)
(sm81)
. . . ییده شدم . . . (sm50)
من کاری به الف ندارم که خونده بشه یا فقط نوشته بشه اونجورینقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ُ ِ آ
اینا به تلفظ بستگی داره . اِ آ آ اَ
(sm54) (sm81) (sm54)
هادی - بابام جان ، من شکرم خوردم . . . (sm2)
والا من نشنیدم کسی بگه بل آخرهنقل قول:
همه میگن بل اخره
توی دیالوگ همین جور تلفظ می کنن
(sm2)
خب دوستان دیگه بیش از این هم نزنید که بوش چت رومو برداشته (sm120)
(sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به شخصه از همین تریبون استفاده میکنم و اعلام میکنم شیرم تو دهنتون(sm39)
مجبوری مگه تشکر کنی (sm120)
من یه عشقِ پست مدرنم ... (sm50)
به خدایی که اشکان فدایی و مهد یار آقا جانی بودن . . . (sm50)(sm127) (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روزهای پی در پی
نه چیزی میخورد
و نه چیزی مینوشید
که تنها خورد و خوراکش
اندوه بود ... (sm50)(sm172)
تا حالا از کسی ، دل بردی ؟
psg بزنید دیوثا (sm172)
دنی الوز جاکش اخراج شد
انه مارا من ب گا(sm3)
میزنه ،
ایمان داشته باشه ...
یه خونه اینجا آتیش گرفته (sm74)
ﺍﻓﺮﺍﺩ ﺭﺍ ،
ﺑﺎﯾﺪ ﻋﺼﺒﺎﻧﯽ ﮐﺮﺩ؛ تاﺧﻮﺏ ﺷﻨﺎﺧﺖ...!
ﺁﻧﭽﻪ ﺍﻓﺮﺍﺩ، در ﻋﺼﺒﺎﻧﯿﺖ، از ﺧﻮﺩ ﺑﺮﻭﺯ ﻣﯽ ﺩﻫﻨﺪ ؛
ﻣﯿﺰﺍﻥ منطﻖ ﺷﺎﻥ ،
ﻣﯿﺰﺍﻥ ﺍﺩﺏ ﺷﺎﻥ ،
ﻣﯿﺰﺍﻥ ﺑﺰﺭﮔﯽ ﺭﻭﺣﺸﺎﻥ ،
ﻣﯿﺰﺍﻥ ﺷﻌﻮﺭﺷﺎﻥ ،
ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻣﻌﺮﻓﺖ ﺷﺎﻥ ،
میزان اصالت شان ،
ﻭ ﺣﺘﯽ ﻣﯿﺰﺍﻥ؛ ﻣﻬﺮ ﻭ ﻣﺤﺒﺖ راستینﺷﺎﻥ ،
ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﻣﺎ ﺭﺍ، نشان ﻣﯽ ﺩﻫﺪ...!
آدمیان را تنها در عصبانیت میتوان شناخت.
ای همه رویا ، همه عشق
یار و یاور ، خودِ باور به وجود
با توام ای گُل رویایی شور
نغمه ساز چنگ من باش
جام زهرِ جنگِ من شو ... (sm50)
ﭼﻮﭘﺎﻧﯽ ﻫﺮ ﺭﻭﺯ ﮐﺎﺳﻪ ﺷﯿﺮﯼ ﺟﻠﻮی ﺳﻮﺭﺍﺧﯽ میگذاشت.
ﻣﺎﺭﯼ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﻣﯽآمد، ﺷﯿﺮ را میخورد ﻭ سکهاﯼ ﺩﺭ ﺁﻥ میانداخت.
ﭼﻮﭘﺎﻥ ﻣﺮﯾﺾ ﺷﺪ.
ﺑﻪ ﭘﺴﺮﺵ ﮔﻔﺖ ﻫﻤﺎﻥ ﮐﺎﺭ ﺭﺍ ﺑﮑﻨﺪ.
ﭘﺴﺮ ﻭﺳﻮﺳﻪ ﺷﺪ ﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﺎﺭ ﺭﺍ بکشد ﻭ ﺗﻤﺎﻡ ﺳﮑﻪﻫﺎ ﺭا ﺑﺮﺩﺍﺭﺩ.
ﻫﻤﯿﻦ ﮐﺎﺭ را ﮐﺮﺩ.
ﻭﻟﯽ ﻣﺎﺭ ﺯﺧﻤﯽ ﺷﺪ و ﭘﺴﺮ را نیش زد و ﭘﺴﺮ ﻣﺮﺩ.
ﭼﻮﭘﺎﻥ ﻣﺪﺗﯽ ﺑﻌﺪ ﺑﯽﭘﻮﻝ ﺷﺪ ﻭ ﺑﻪ ﺭﺳﻢ ﻗﺪﯾﻢ، ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﮐﺎﺳﻪ ﺷﯿﺮﯼ ﺟﻠﻮی ﺳﻮﺭﺍﺥ ﮔﺬﺍﺷﺖ.
ﻣﺎﺭ ﺷﯿﺮ را ﺧﻮﺭﺩ ﻭ ﺳﮑﻪﺍﯼ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺩﺍﺩ
ﻭ ﮔﻔﺖ:
«ﺩیگر ﺑﺮﺍیم ﺷﯿﺮ ﻧﯿﺎور، ﭼﻮﻥ ﻧﻪ ﺗﻮ ﻣﺮﮒ ﭘﺴﺮﺕ را فراموش میکنی و ﻧﻪ ﻣﻦ ﺩﻡ ﺑﺮﯾﺪﻩام را.»
ﮔﺎﻫﯽ ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﮐﻨﺪ ﺗﺎ ﺯﺧﻢ ﮐﻬﻨﻪ ﻓﺮﺍﻣﻮﺵ ﺷﻮﺩ!
(sm50)
دیدی انگشتت وقتی می سوزه چه سوزش و دردی داره ..
حالا حساب کن اینکه کل بدنت تو آتیس بسوزه . بدترین و دردناک ترین مرگه شیری که از بچگی خوردی از تو تنت در میاره
خدا قسمت نکنه . کشتی سانچی . پلاسکو (sm74)