من یه مقاله خوندم میگفت صب خوبه سبک و شاداب میشینقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من یه مقاله خوندم میگفت صب خوبه سبک و شاداب میشینقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
5صبح ضایع نیست بری سمت گلنار ؟نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حشمت کور نوه عصره ..
آها پس موردی نیست (sm2)نقل قول:
میدم دوستان تست کنن نظر شما رو نتیجه رو بهتون اطلاع میدم سپاس ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهنت سرویس حرف از گلنار شد کور شدم عصر رو ندیدم (sm30)
این جمله رو باید تو نقل قول الی میدادی ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
یه صابونی دیشب حموم بودم چشمم خورد سفیده اونه گلنار !?؟!
استرس گرفتم بذ برم چک کنم ..
من گلنار رو به چشمم نمیزنم کاربردش چیز دیگس (sm2)نقل قول: