این بود برنامه ی امشب ستاره پ..ورن از انجمن موزیک باران
تا درودی دیگر بدرود ...
نمایش نسخه قابل چاپ
این بود برنامه ی امشب ستاره پ..ورن از انجمن موزیک باران
تا درودی دیگر بدرود ...
گاهی چه دلچسبه فراموشینقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قسمت اولشو بلورى 6گيگى پيدا کردم(sm128)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه ارزش 6 گیگ رو نداره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد از یادآوری دوستان بار دیگر دیدم (sm50)
فيلماى اروت ي ک کلاسيک ارزشمنده(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عاليه اين فيلم و عاشق سمت چپى هستم(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sahand71 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیشنهاد میکنم بقیه فیلم های دیوید لینچ رو هم ببینی ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط sahand71 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صد در صد ، دیگه ارزششون 6 گیگ نیست (sm120)نقل قول: