دو سه سال دیگه محسن یکه تازی میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دو سه سال دیگه محسن یکه تازی میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین الانش تنظیمای محسن یه سر و گردن بالاترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به تو چه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سانتافه هم میخرم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نهفته س دلقک بازی تو وجودتنقل قول:
نوشته اصلی توسط john_chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من گفتم این قیافش به خارجیا میزنه(sm120) مدال برنز تو مشتش بود(sm172)
امین نیکفر، (زاده ۲ ژانویهٔ ۱۹۸۱ در [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]) با نام کامل ابراهیم پال نیکفر، [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] است،
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الانم بالاتره ولی برای عموم نمایان نیس دو سه سال دیگه همه رو کنار میزنهنقل قول:
(sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سئو چی شد؟؟؟ (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط john_chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من تنها چیزی که یادم میاد از روز اول تو ادعای فضل تو اف ال داشتی ولی بعد این چند سال هیچی نیستی (sm2)
ولله اگر ما روز اول اون بودیم حداقل 2 گرم چیز یادگرفتیم این سال ها ولی تو که همش در جا میزنی (sm2)(sm2)
اون موقع میگفتی عملی حالیم نیست الانم همونو میگی (sm2)
دلقک منم یا تو؟؟؟ از اواتارات کاملا هویداست سطح تفکرت (sm2)
خواهش(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پدیده چه گلی زد
اگه خداداد عزیزی بزاره سهمیه میگیره(sm120)نقل قول:
هفته دیگه با استقلال بازی داره تو مشهد(sm25)نقل قول:
طبق شنيده هاي خبرنگار باني فيلم، حضور بهرام رادان در نقش اصلي و محسن چاووشي به عنوان آهنگساز و خواننده در «سنتوري2» قطعي است(sm98)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یحتمل موافقت محسنو گرفته که رفته فیلمنامه رو ثبتش کرده(sm98)
ولی گلشیفتشو میخواد چیکار کنه(sm120)
نه بابا تویی که یه مصرف کننده اینترنت بیشتر نیستی میدونی سئو چیه من که سایت خودم رو سئو نکردم تو سئو کردی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کلا یک تا یکسال و نیم اف ال کار کردم بعدشم دیگه ارضا شدم کلا بیخیالش شدم
اتفاقا اگر کیوبیس خرید لایسنس لازم نداشت اونم میگرفتم ولی هنوزم علاقه اصلیم کار کردن روی نرم افزاره نه اکوستیک
توام یه سری توی همین فضای مجازی میان باهات حرف میزنن میای دقیقا همونا رو واسه بقیه میگی دیگه خودت که فک نمیکنی این درسته غلطه
اصلا همچین چیزی هست یا نه فقط چون یکی واست گفته فک میکنی باید همونو تکرار کنی
تو سطح فکریت از شخصیتت کامل معلومه تو فقط این مدت یاد گرفتی بهتر فیلم بازی کنی وگرنه همونی هستی که
بهت میگفتن ممد امین ناراحت میشدی قهر میکردی میگفتی اینجا فضاش مسمومه نمیدونم چیه
نمیخواستم اینجوری رک بهت بگم ولی تو خودت انگار اینا رو نمیدونی باید بهت یاداوری بشه (sm2)
27 ثانیه اول پرسه(sm1)
تهه ترنس(sm1)
تنظیم محشر (sm1)
اون رفت دنبال سرنوشتش دیگهنقل قول:
شقایقشون (sm120)نقل قول:
واسه تو هویداس ولی نمیتونی درست انجام بدی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شقایق جزء معدود ازیگرای زن ایرانه که فن بیانش خوبه ، بازیگرای زن ایرانی فن بیان نمیدونننقل قول:
البته حرکت بدنش ضعیفه
باید دید (sm120)نقل قول:
شقایق سن مادر بهرام رادانو داره(sm120)نقل قول:
پنجره ها بستـــن...
مسافرا خستـــن...
تو ایران فقط بازیگرای تئاتری خوبن(sm98)نقل قول:
شقایق 44 سالشهنقل قول:
بهرام 35 سال(sm98)
وقتی با یه عینک 30 سال پیر میکنن حتما اینم 30 سال جوان میکنن (sm120)نقل قول:
(sm120)نقل قول:
ولی هیچ فیلمی بهتر از نسخه اولیه نمیشه(sm98) امیدوارم شایعه باشه(sm98)
کدوم تئاتر(sm98)نقل قول:
فقط افه بازیگری میان ، هیچی بلد نیستن
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسان چقد دیگه منتظر سامی بیگی بمونیم
تو شقایق و گلشیفته رو مقایسه کن(sm98) چیکار سن داری من از نظر قیافه میگم(sm98)نقل قول:
شما لیاقتتون همونه فیلم کلاف تو نمایش خانگی بیاد یا صدای محسن تیترازپایانی فیلم باشهنقل قول:
جواد رضویان(sm2) ده رقمی(sm2)چارچنگولی(sm2)نقل قول:
بهینه کردی؟؟ (sm30)(sm2)نقل قول:
خوب شد گفتی اتفاقا میخواستم بگم تو با اف ال خودتُ ارضا میکنی بعد فکر میکنی دیگه خیلی بارم و ای داد و فغان و امان دارم حیف میشم (sm2)
معلومه چون توانایی کار کردن نداری....نرم افزار هر ننه قمری میتونه بشینه پا هر وقت تونستی موسیقی رُ اجرا کنی بیا بوق بزن (sm2)
ولله اگر من تو فضای مجازی جز اینجا و کانون چلسی جای دیگه فعالیت داشته باشم من مثل تو مجازی نیستم من اگر ادعای چیزی بکنم که نمیکنم دو قدم واسش رفتم نه این که بشینم از پشت نرم افزار خودمُ ارضا کنم (sm2)
باز من یه چیز یاد گرفتم تو چی یاد گرفتی این سال ها؟؟؟ دیگه تو موزیک ما با یار غارت یاسین دیگه شلوغ کاری نمیکنین؟؟؟ لول: (sm30)
نه خوشحال میشم اتفاقا....منم نمیخواستم بگم ولی اواتارات همیشه ضایع بوده این قدر ضایع که کاملا نشون میده چقدر دنبال جلب توجهی (دلقک) (sm2)
فعلا درگیر کنسرتهنقل قول:
موزیک ویدئو رو آماده کرده داده دست رادیو
فک کنم آبان بیاد
کاش قبول نمی کرد محسن...خدا میدونه کدوم کار و گذاشتن رو سریالنقل قول:
الی در مورد گوشی پستمو خوندی ؟