.وسیله جمع کردن دخترا واسه سفر
عزیزم پد لاک پاک کن به من میدی دیگه نیارم,
نه گلم پد لاک پاک کن یه وسیله شخصیه.
حالا پسرا
ممد شورت و پیژامه برندار من میارم.
باشه پس منم مسواک میارم.:|
(sm70)
نمایش نسخه قابل چاپ
.وسیله جمع کردن دخترا واسه سفر
عزیزم پد لاک پاک کن به من میدی دیگه نیارم,
نه گلم پد لاک پاک کن یه وسیله شخصیه.
حالا پسرا
ممد شورت و پیژامه برندار من میارم.
باشه پس منم مسواک میارم.:|
(sm70)
خب باشه دیگه همچی حرفی نمیزنم ببخشید (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توي قاب ِ سرد ِ اين آيينه ها، تصوير آدمكي شكسته بود
آدمك خسته . غمگين و سياه رو به روي آيينه نشسته بود
توو چشاش ابراي بارون زده ي تلخ و سياه
روو لباش قصه ي دلتنگي ِ تو، قصه ي دلتنگي ِ ما
كي با دشنه هاي كين، كي با داس عشق و دين
بريده ريشه هاي اين آدمك رو از زمين
واسه اين آدمك ِ شهر ِ گناه آسمون رنگ ِ بهاري رو نداشت
قفس ِ تيره و تاريك ِ زمين واسه ي آدمكم جايي نداشت
(sm74)
(sm19) فقط ساماننقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قوووول ؟ (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25) چيزي نميشه گفت واقعانقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربونت (sm176)خخخخخنقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها والانقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اينم هست خخخخ
اها . ما که با این اصطلاحات آشنا نیستم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ﺑﻪ ﺑﺎﺑﺎﻡ ﻣﯿﮕﻢ ﺍﮔﻪ ﻣﻦ ﺑﻤﯿﺮﻡ ﭼﯿﮑﺎﺭ ﻣﯿﮑﻨﯽ؟ !
*
*
*
*
*
*
ﻣﯿﮓ ﺑﯽ ﺳﺮ ﻭ ﺻﺪﺍ ﺗﻮ ﺑﺎﻏﭽﻪ ﺧﺎﮐﺖ ﻣﯿﮑﻨﻢ
ﯾﺎﺭﺍﻧﺖ ﻗﻄﻊ ﻧﺸﻪ !!
ﯾﻌﻨﯽ ﮐﺸﺘﻪ ﺍﻭﻥ ﻣﺤﺒﺖ ﺑﯿﻦ ﭘﺪﺭ ﻭ ﻓﺮﺯﻧﺪ....!
(sm2)(sm2)
چرا کشش میدی ؟>؟ (sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستهایی که آیفون دارید منو راهنمایی کنید هر کاری میکنم با آیفون به اینترنت وصل بشم نمیشه دکمش رو که میزنم در حیاط باز میشه. :|