اره خوب همون یه بیت چیه؟منم ناقص گفتم
نمایش نسخه قابل چاپ
اره خوب همون یه بیت چیه؟منم ناقص گفتم
شیطونه میگه بدون سانسور بازخوانی کنم (sm50)
من عاشق تویی شده بودم که
تنها کتاب منطقی ات دینیست
اسم اینکار دزدی نه قاچاق . گمون نکنم اینو بگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته بعیده خودشم بدونه (sm2)
ممنونم میلاد(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب این خودش یه بیت ه که حذف شده بود دیگه (sm120)
این بیت رو پایه تخته نوشتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برادشت استادمون:
شاید طرف عشق معلم دینیش شده (sm120)
موش همین اندازه عالیه(sm19) نمیدونم لاشی چ مرگشه از ته میزنه یه سال سلمونی نمیره باز از ته میزنه (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]94
این تیترو دیدم داشتم بال در میاوردم (sm120)
ما هم بچه بودیم میخواستیم پول ندیم ارایشگاه همین کارو میکردیم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زنده ای میلاد؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]