اینارو کجا گفته ...چرا اینجوری کات کردین .. :|
نمایش نسخه قابل چاپ
اینارو کجا گفته ...چرا اینجوری کات کردین .. :|
6/8 که گفته چجوریاس ؟؟ مثل برقص آ هست یا فرق داره ؟؟؟ (sm120)
اشترم واسه چی منو بن کردی ؟؟؟ (sm74) اون خطر دیوث با الفاظ رکیک حرف میزنه منم خو جوابش رو میدم احساس دلتنگی نکنه (sm2) در مورد عکس هم والا اون عکسی من گذاشتم عکس یه بازیگر سرشناس بود خیلی هم مشهوره حجابش هم از بازیگر های ایرانی بهتر بود (sm2) مثل بعضی ها ایدز هم نداره (sm2)
خوشبختم زندگیت عین منه (sm120) با اینجا نشستن و آه و ناله کردن چیزی درست نمیشه تا صد سالم ناله کنی هیچ کس به دادت نمیرسه ! خودت بلند شو یه کاری کن ! مهم نیست چقدر توانایی داری یه کار مثبتی انجام بده (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط CHACHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاقا بلند شدم.7روز سحر خیز شدم.پیاده روی.وتو اتاق ورزش کردم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم اول خودمو درست کنم.بعد برم دنبال کار.هرکاری باشه.(sm54)
دوای درد ما فقط کاره.بیکاری بد دردیه.ادم کلا افسره میشه(sm74)
این یه مورد رو عجیب موافقم ! تو کل فامیل ما بگردی یه عادم که کار درست و حسابی داشته باشه عمرا پیدا نمی کنی (sm2) همه علاف . جالبه دوتا پسر دایی و پسر خالم هم سن من هستن از من علاف تر ازدواج هم کردن یعنی دیگه آخر شت بودنه (sm2) شما هم برو دنبال کار , توقعت رو هم بیار پایین از فکر های منفی دور باش به حرف هرکسی هم گوش نده توی اطرافیانت ! هرکاری که به ذهنت میاد اول عواقبش رو بسنج بعد برو سمتش (sm50) با کار خلاف نه تنها به جایی نمیرسی بلکه از این هم بدتر میشینقل قول:
نوشته اصلی توسط CHACHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا امیر جسارتا آهنگ " وعده ی ما لب دریا " داریوش رو کیفیت Flac یا iTunes داری؟؟؟ (sm176)
ازدواج که سرش گرده تا 35 سالگی.بعد35 ازدواج.اونم فقط بخاطر یه پسر.که ادامه داشته باشم(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا ادمیم که توقع ندارم.برام مهم نیس که چندسال بگذره و لباس جدید بخرم یانه..
باز خوبه تو.مشکل منو نداری.من باخودم مشکل دارم.راه رفتن منو ببینی انگار 10ساله که دارم تزریق میزنم(sm120)(sm2)
بزا.این ماه نتم تموم شه.یه کاریش باید کرد.این زندگیو.نامحدود لامصب.
حالم. یه نمه بهتر شد.ممنون بابت.همدردی(sm19)
یه چیز همیشه یادت بمونه ! فقط تو نیستی که مشکل داری توی مملکت ما 99/99 % گرفتاری و مشکل دارن ! پس هیچ وقت نگو چرا من اینجوریم و چرا اونجوری نشدم ! همیشه سعی کن حتی 1 درصد نسبت به روز قبلت بهتر باشی (sm50)نقل قول:
(sm10)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم عکسو بکش بیرون