دی وی دی کنسرت محمد اصفهانی اومده
گرفتید یا بگیرم ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
دی وی دی کنسرت محمد اصفهانی اومده
گرفتید یا بگیرم ؟
4 ستارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم والانقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امروز داشتم رد میشدم دیدم پوسترشو زده پس از سال ها کنسرت بزرگ محمد اصفهانی
منم دوس داشتم ..زیاد حاشیه نرفت .....اصل مطلبُ گفت و تمام ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازی این یارو با وجدانه و اون زندانیه که با سرِ بالا اعدام شد دوس داشتم ....برعکس گریه های اون درازه رو اعصاب بود (sm98)
جالب بود که همه ی اونایی که میگفتن امکان نداره مجازات شدن اونا که زور کردن هیچ اتفاقی براشون نیفتاد ....
اون سکانس جنگ و مردنا کلا خوشم نیومد ....یه کم مصنوعی بود ....
در کل 3 ستاره فک کنم منصفانست....
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] بی نام دوشنبه 17 آذر 1393 - 18:53:21 226 202 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این خیانت است به کسانی که در هر شرایطی به سربازی رفتند و خدمت کرده اند
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] محسن دوشنبه 17 آذر 1393 - 19:14:50 53 37
به من که 04 بیرجند خدمت کردم خیانتی نشده. شما از قول خودت نظر بده دوست عزیز.
دمش گرم خوب ریده بهش (sm2)
100٪ جدیدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگیرم فردا
من کلا به فیلم تخیلی اعتقادی ندارم ...برا همین فیلمای مستند گونه رُ خیلی دوس دارم ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی با تمام این اوصاف این فیلمُ دوس داشتم ولی نه در حد 4 ستاره ....(sm50)
مرسی استاد (sm10)نقل قول:
کوبنده -صریح -کوتاه (sm120)
اینُ دیدم که نگی به فیلمایی که من میگم کلا اعتقاد نداری(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونم میبینم(sm98)
کجاش تخیلی بود طرف مهارت زیادی داشت و اون ماسک هم به خاطر سوختگیش بود نه چیز دیگه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ینی میخوای بگی احتمال نداره یه نفر بسوزه تو زندگی عادی (sm120)