بازم ممنون که به نظرم احترام میزاری (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بازم ممنون که به نظرم احترام میزاری (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها واکنش یارو به این که دید خوش می گذرونن و بعدش که دید با خوندن دختر آلمانیه گریه می کنن جالب بود و بهترین سکانس فیلمنقل قول:
تخیل خو حتما نباید غیب بشن همین داستانش که کلا از خودش در آورده بود ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در ضمن اون سوختگی تخیلی هست ولی من منظورم سوختگیش نیس(sm120)
فیلم متوسط و قابل تحملی بود!نقل قول:
داستانی داشت نسبتا خوب اما در کاراکتر سازی به شدت ضعیف عملکرد!
فقط کاراکترای ژنرال فاسد! و سرهنگ و ستوان دائم الخمر تا حدی درومده بودن بقیه از دم رو هوا....
اون پسره که قد بلند بود و اعدام شد و کلی هم بلوف میزد شب قبلش چقدر بد بود...افتضاح!
اون یارو عصبانی هم به بدترین شکل ممکن با اون مشت از پا درومد! اخرش و به هوش اومدنش شوخی بود...
فقط اون وسطی قابل تحمل بود تاحدودی به خاطر پشتوانه ای که از مسئلش با ستوان داشتیم! البته اونجا که به پای یارو افتاد بهش نمیخورد!!
اخرش ظاهرا اندینگ خوبی داشت ولی اصلا نفهمیدم! بی سرو ته
چی شد کلا؟؟ سرهنگ به کجا رسید؟؟ کوبید تو صورت ژنرال بعد برگشت سر کار؟؟
این که اعدام شدن خوب بود....تصمیم یارو ژنذال خوب بود...صحنه های داگاه نظامی و وکالت سرهنگ خوب بود...
از همه مهم تر تایم فیلم بود که عالی بود و ریتم خوبی داشت از ریتم نیفتاد...
صحنه های جنگشم شوخی بود به نظرم...به من که حس خاصی از جنگ و خشونت منتقل نشد!
خیلی مهربون باشم 2 ستاره
اگه منظورت از تخیل اینه که طرف خیلی ماهر بودو در حد تخیلی بودن بود کاراش که خودش گفت اینا برا اینه که من یه عقیده ام و عقیده نابود نمی شه یه جورایی نماد بود دیگه (sm50)نقل قول:
(sm10)(sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تخیلی به اسپایدر من میگن که معلوم نمیشه تار عنکبوت از کجا میاد یا هالک یا اونجرز (sm120)نقل قول:
ولی این نه غیب میشه نه از تخماش بمب میپره بیرون (sm120)
میشه لطف کنی بگی دقیقا کجاش احساس میکنی تخیلیه (sm120)
ها سکانس خوبی بود ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون یارو ژنراله که اول مقاومت می کرد که من سربازام اهمیت دارن و نمیتونم جونشونُ به خطر بندازم و مسئولیتشون با منه ولی به این راحتی دستور داد سربازاشُ به توپ ببندن ...
نمیدونم تناقض بود یا به خاطر وعده یمقام این حرکاتُ انجام میداد؟
تو دادگاه یاد فیلم inherit the wind افتادم که دهن وکیلُ سرویس کردن (sm98)
حسین به هرکی ماسک داشته باشه میگه تخیلی (sm120)
به قول خودش اگه کاور فیلمو میدید محال بود دل کنه (sm120)
حرف فیلمساز اونجا چی بود دقیقا؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منقدین گرام زودتر mist رو نقد کنید که از چند روز پیش منتظرم . (sm120)