استاد محتشمیان بازی دیشب : خب روزه داران عزیز ، خدا قوت خسته نباشید ، هِی ماه رمضونم از نیمه گذشت آرزوی ( قبولیش کو ) طاعات و عبادات رو دارم (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
استاد محتشمیان بازی دیشب : خب روزه داران عزیز ، خدا قوت خسته نباشید ، هِی ماه رمضونم از نیمه گذشت آرزوی ( قبولیش کو ) طاعات و عبادات رو دارم (sm120)
توام حواست بود؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پ ن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازه هفتم داداشش بوده ، فک کنم دوست داشت مثل جواد خیابانی تو اسکبورد سالن یه پیام تسلیت واسش بزنن و بغض کنه و گریه کنه
این خبر فوت داداشش حقیقت داره؟ من فکر میکنم بخاطر اون سوتی که داد و از معرفت عامریکاییا تعریف کرد توبیخش کرده بودن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره کیو کُرده قبل بازی دوم لهستان گفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فعلاً همه دارن همدیگه رو توبیخ میکنن(sm120)
عجب آهنگی خونده استاد اندی (sm88)(sm88)(sm88)
یه خونه ی خالی ، دو پای خسته
یه قلب تنها ، دلی شکسته
و ...(sm120)
ینی فوق ِ احساسی کمه واسه این آهنگ (sm1) (sm120)
ریلیز کنم ؟ (sm2) تو این اوضاع آشفته میشه سوءاستفاده کرد (sm2)
حیف ... (sm81)
برم اولین سری قیلون بار کنم و روز رو شروع کنم (ماهتون عسل) (sm181)
سیر نیم سیر نیم از لب خندان تو
ای که هزار آفرین بر لب و دندان تو (sm181)
زلف به رخصار چو افشان کنی
حالت جمعی را پریشان کنی (sm181)