آ بیا وسط (sm137)
نمایش نسخه قابل چاپ
آ بیا وسط (sm137)
بالاخره این همه اعتراض شادمهرو یه تکونی داد و قید ویدیوی وارثو زد و قرار شد بعد از فقط با تو عشقم وارث زودتر و بدون ویدیو بیاد و بعد تجربه کن
الان داشتم کلیپ رویای ما رو میدیدم دلم واسه شادمهرِ 4 سال پیش تنگ شد
خدا میدونه چند تا سینگل ترک داره و تو آرشیوش نگه داشته و بیرون نمیده
سینگل ترک هم دیگه بدون ویدیو نمیده و این زمان انتشارشو میبره بالا
کاش بابا نمیشد(sm74)
ترانه آهنگ تجربه کن از اسمش پیداست که قابلیت تحریرای فوق العاده شادمهر رو دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وارث از اول قرار بود ویدیوش ساده باشه و آمادست ولی نمیدونم دلیلش برای پخش نکردنش چیه
وای تجربه کن چه آهنگی بشه..فکر کنم تو مایه های انتخاب باشه و یه آهنگ اسلو و فوق العاده از استاد بشنویم
تجربه کن قطعا خیلی بهتر از این دوتاس عشقی که از دست رفته و الان با یکی دیگستنقل قول:
نوشته اصلی توسط majid136 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همیشه حسرت اینو میخوردم شادمهر همچین ترانه ای نخونده ولی الان خودشم گفته همه تمرکزش رو این اهنگه
ژانرش قطعا دیس لاوهنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی اسلو نیست .... حدسم اینه روی کلمه تجربه کن آهنگ اوج میگیره و ریتم تندی داره
خداکنه تنظیمش با خودش باشه چون اگه ملودی کار یکی دیگه باشه خود به خود روی ملودی هم دست میبره
به گذشتم گاهی که فکر میکنم
به خودم حس خیانت میکنم
بس که میخام هیچی یادم نیاد
به یه ماهی هم حسادت میکنم . . .
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شک نکن دیشب اینجارو خونده شادمهر(sm2)
چه خبر داغ و چه دمویی آماده کرده گذاشته(sm2)
ولی دمش گرم بالاخره میخواد دست برداره از ساخت ویدئو(sm127)
دقیقا با حرفت موافقم هر وقت خودش تنظیم کنه آهنگ اون احساس خوب شادمهری رو داره(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط majid136 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]