یه چی تو همین مایه ها (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
یه چی تو همین مایه ها (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از امینم هیچی نمیزنی رو سایت؟! کنسرت... آلبوم... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
هر وقت ریدن اطلاع بده (sm2)
فعلا من و میلاد در حال ریدنیم(sm2)
72 پیروزی
240 شکست
(sm50)
من بدنبال کسی هستم
که حالم را بفهمد
زخم بی پروازی ام را
از غم بالم بفهمد
(sm50)
اون که دیگه مشخصه نیاز به اطلاع رسانی نداره، هر وقت نریدین اطلاع بده (sm2)نقل قول:
المپیک منظورم بود (sm59)
هنوز نرفتم سروقتش(sm120)
72 پیروزینقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
241 شکست
(sm50)
چه رکورد المپیکی زد(sm2)
شبیه کیانوش شد..یارو رکوردشو شکوند اینم درجا تو حرکت بعد پس گرفت رکورد المپیک و جهان رو(sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط امیدوارم زانوش اذیت نکنه تو دوضرب(sm25)
(sm118)
(sm118)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه خبره جلو خونه بهداد اینا نصفه شبی(sm2)
تف(sm74)
بعید میدونم زانوش بزاره طلا بگیره(sm81)
نامردا...ریدم دهنتون(sm3)
2بار وزنه رو زد قبول نکردن.. بار دوم 3تا سفید دادن.. رفت داخل رای رو برگردوندن(sm102)
دیوثا
گندتون بزنن (sm27)
(sm81)
طلا بگیر نبود ولی نقره رو گرفته بود(sm81)
نقره تو مشتش بود
یعنی 3تا داور پشمن اون وسط.. هر 3تا سفید دادن.. بعد هیت کوری رای رو برگردوند(sm3)حداقل یکی قرمز داده بود ی چیزی.. با 3تا سفید حذفش کردن..حرومیا
امروز هم اشک بنا رو در اوردن هم اشک بهداد(sm74)
میلاد باید اون حرف عبدولی رو با طلا نوشت که گفت شیرم تو المپیکتون(sm2)
موافقم (sm120)
(sm50)
(sm50)
(sm172)نقل قول:
سهم ایران دو طلا بود ، نه بیشتر !
دست های پشت پرده و لابی های " أیان" رییس کمیته جهان وزنه برداری بارها در حد شایعه مطرح شده بود اما شاهین نصیری نیا در گفت و گویی قدیمی با از این تصمیمات پنهان پرده برداری کرده بود و احتمال این تصمیمات را برای بهداد در این المپیک می داد. او در آن گفت و گو یادآوری کرده بود:
* اگر روی صحنه می رفتم به بهانه دوپینگ، محرومم می کردند
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب شد خوابیدم ندیدم(sm11)
انقد هم که داریوش میگفت بد نیس(sm41)
البوم دلنشینیه مث اکثر کارهای قدیمی (sm41)
هر چند حق با داریوشه ولی در کل(sm41)
(sm41)نقل قول:
چی مسخره بازیه همش شد مافیا که(sm120)
حالا خوبه عربستان ورزشکار درست حسابی نداره وگرنه با پولی که دارن قهرمان المپیک میشدن (sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شلوغ نکن میخوام بخوابم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان مگه وقت خوابه(sm2)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] تازه بیدار شده (sm2)
من و الیاس دو شیفت متفاوت کار میکنیم... با تمام شدن شیفت من.. شیفت الیاس شروع میشه.. الانم تو رختکنه داره لباساشو میکنه لباس کار بپوشه ..منم دارم میرم(sm2)نقل قول:
الی شیفت رو تحویل بگیر(sm27)(sm2)
(sm2)دقیقا تو کدوم شیفت ممه هاتو ارائه میدی؟نقل قول:
بهداد سلیمی (sm25) (sm120)
یه چیزی رو توجه کردین ؟ (sm120) قبل اینکه برن ریو همش میگفتن که ممکنه ناداوری بشه در موردش !! چرا ؟! بابا اسی کارشناس تمامی رشته های ورزش تحلیل میکند(sm120) :
کوتاه عرض میکنم که زانوش خراب بود نمیتونست دو ضرب رو خوب قیچی بزنه پوش کنه واسه همین رفته بود سراغ روش پوش کردن خروس وزن های چینی که متاسفانه رید ... البته من ندیدم چجوری وزنه زده چون در خوابی خوش به سر میبردم (sm120) ولی حدس میزنم به همین روش ریده