دیالوگای خوب کم نداشت (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دیالوگای خوب کم نداشت (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اکبر امشب بی اعصابه سریع جمع کنین بحثُ(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حس که مهمه...ولی خب حس خوبم باید یه چی رُ بگیری ازش...نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نگرفتم...اره همراه شدن همه سربازا با سرود و گره کردنش خیلی قشنگ بود ولی این واسه پایان فیلم سکانس مناسبی بود؟؟ نه...خیلی ربطی به فیلم نداشت
یه جور قاب زیبا بود بیشتر...
منم گفتم فیلم خوبی بود ....ولی با داستانی که میدونم زائیده یتخیلاته کنار نمیام ولی برایند فیلم خوب بود(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
متوسط بود . اخرشم نفهمیدم چی شد (sm120)نقل قول:
مهمترین نقطه قوت فیلم کوتاه بودنش بود(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچکدوم رُ نظر من نظری نداشتیم؟؟ (sm120)نقل قول:
دوستان میخوان برن مثل اینکه فردا پرونده شُ باز میکنیم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر تاپیک افاق رو بزنم ؟؟(sm173)
کسی نزده ؟؟؟
داستان زائیده ذهن نیست (sm120)میتونه اتفاق بیوقته (sm120)نقل قول:
شاید سکانس اخر که تا خشاب عوض کنن همه رو کشت رو بشه گفت تخیلی ولی در کل نمیتونم کنار بیام که این فیلم بره کنار اونجرز و اسپایدر من و ترمیناتور (sm120)