همون بمونه برا بعد بهتره فک کنم رفقا ندیدن اینونقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
همون بمونه برا بعد بهتره فک کنم رفقا ندیدن اینونقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استاد خودت بهتر میدونی مقصود حقیر چه بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اینو A Royal Affair 2012 دانلود کردم ولی کنترل رو هنوز دان نکردم اگه می خوای دان کنیم دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه هدف جنگه نبود ولی آره مصنوعی بود تا حدودینقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تخیل به چیزی میگن که در ذهن نگنجه (sm120)که میشه تقریبا همین حرف خودت(sm120)نقل قول:
شاید مستند گونه نبود ولی تخیلی هم نبود (sm120)
بفرمانقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نظرم فیلم خوبی بود در حد 2 ستاره (sm98)نقل قول:
بازیگر نقش اول خوب بود فک کنم اگر کاستی داشت تو اجراش بر گردن کارگردان بود تا بازیگر ...
پسر بچه رُ دوس داشتم از بزرگا بهتر بود(sm120)
به نظرم این یارو زیاد از حد حالیش بود ....یه فهم زیادی براش در نظر گرفته بودن .....
مثلا تشخیص میداد که نباید قتل رُ برای بچه تعریف کنه .....
سکانس جوک تعریف کردن برا خانمه و حرف زدن با پدرش دوس داشتم ....البته حرف زدناش با بسره هم خوب بود ....
ولی مشکل اساسی من با فیلم فهمیدن زیادش بود (sm120)
مادرش با وجود نبودن میتونسته یکی از مادرای برتر باشه(sm120)
بیلمیرم (sm168)نقل قول:
کاملا درسته!نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستی اینو یادم رفت بگم اون انتخاب دائم الخمر واسه جوخه اتشم خوب بود ...اون جا که رفت گفت متاسفم جالب بود!(sm50)
royal دیدم ....take shelter مونده فقط فک کنم....نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]