sabrina
sunset blvd
dirtty pretty things
هر کدومو ندیدین و مایلین ببینین بذار تو لیست حسین
نمایش نسخه قابل چاپ
sabrina
sunset blvd
dirtty pretty things
هر کدومو ندیدین و مایلین ببینین بذار تو لیست حسین
اوکینقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شایدم فهمش به اندازه بوده ...باید با این گونه بیمارا بیشتر آشنا بود تا فهمید(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونجا هم که گفت جسی رو کشتم ولی بعد فهمیدم مادرم از کاری که جسی باهاش میکرد ناراحت نبود خوب بود(sm2)
sling blade
اولش با یارو و نوع حرف زدناش مشکل داشتم رفته رفته بهتر شد
رئیس تیمارستان می گه سوال نکن جواب نمیده طرف مث بلبل تا آخر فیلم حرف می زد
نورو کم کنی خوشش میاد و حرف می زنه تو روز روشن حرف می زد و ...
ولی در کل خوب بود و قابل تحمل 2 ستاره
اون سکانس تو خونه جیمی هم خوب بود...اونجا که کل شب نشیته بود رو تخت و مرتب کردن تخت بعد بلند شدن!نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا فیلم دقت زیادی به جزئیات داشت و نقطه قوتش در همین بود به نظرم
امین این 3 تا که اکبر گفت هر کدومُ ندیدی بگو دان کنیم البته آخری دارمش(sm98)نقل قول:
گفت به شرطی اجازه مصاحبه میده که صوال نکنی ولی خودش توصیح میده!نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی خب ایرادای تو وارده اما جواب من اینه اونجا جایی بود که بعد مدت ها قرار بود با دنیای بیرون ارتباط برقرار کنه! سخت بود اولش
بعد که دست نداد به زنه و به دکتر گفت کم کم باید به دیدن خوشگلا عادت کنم و اونم گفت و .....فکر کنم جواب تو بود....عادی شد واسش! و پایانشم که اون یارو پرسید دنیابی بیرون چطور بود گفت بزرگ بود...!
کنترل رو دان کنم؟ (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخرش که به اون یارو وراج هم گفت دیگه نمیخوام بشنوم خوب بود....(sm120)نقل قول:
(sm50)