اکبر نظر تو چیست؟فهمش به اندازه بود؟(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اکبر نظر تو چیست؟فهمش به اندازه بود؟(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه ....فک کردم دیدین گفتم ببینم منم(sm70)نقل قول:
خب همین دیگه زود و زیاد ارتباط گرفت با محیطنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
sabrina رُ بذار....نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعدیا هم میبینیم حالا ولی فعلا این
من ایراد های اکبر رُ وارد میدونم....(sm98)نقل قول:
اکبر sabrina اولین فیلم ...
اره قبول دارم!نقل قول:
سکانش غذا خریدنه و واکنش فروشنده خوب بود ولی!
آره اندازه بود اینجور آدما بعصی وقتا ار آدمای عادی بهتر می فهمن و می گیرن مطلبو یعنی هر چی که فهمیدن واقعیه هر چند کمنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طود ارتباط گرفتنشُ قبول دارم نه به اون فضا سازی اول فیلم نه به بعدش بلافاصله که از اتوبوس پیاده شد انگار همه چی تموم شد!نقل قول:
راستی اشاره ای هم بکنم به موسیقی فیلم....به نظرم تو فضا سازی کمک زیادی کرد خصوصا سکانسای اول و اخر...
حسین لیست کن قاطی کردم
بالاخره کنترل رو ببینیم یا نه ؟
فردا شب اینا در دستوره!
birdman of
the mist
in the name of
royal
اگر چیزی جا انداختم بگو حسین