البته زیاد دل خوش نباشیند.اینجور ک شادمهر آهنگ میده احتمالا توجه کن میره واسه عید نوروز.
نمایش نسخه قابل چاپ
البته زیاد دل خوش نباشیند.اینجور ک شادمهر آهنگ میده احتمالا توجه کن میره واسه عید نوروز.
خودش بسازه و تنظیم کنه دو سالی یه آهنگ بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدوم اهنگه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط majid136 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فکر می کنم خود شادمهر هم ناراحته و یک جوریا هم می خواد بگه.
می خواد معذرت خواهی کنه روش نمی شه.
ولی کاش وارث ویدیوش بیاد حیفه
فکر کنم فردا آونگ تاریخ رسمی ویدئو را اعلام کنه
فکر کنم اون یارو گفت اهنگو بده عمو ببینه تاثیر بیشتری داشت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جریان دمو چیه بدید منم گوش کنم
بخدا فکر نکنم هیچکس بیشتر من منتظره اهنگ جدید از شادمهر باشه داغونه صداشم خدایی میمیرم براش
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط ^Amin^ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]