چقد خوبه این کریستوفر والتز اینجا(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
چقد خوبه این کریستوفر والتز اینجا(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهش گفتم خدای نکرده 3-4 نده که (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امین کدوما رُ ندیدی؟(sm70)
حالا البته اولشه مهمونم دیگه کم کم میزبان میشم به امید خدا(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگر shelter رُ دیدی جایگزین میشه!نقل قول:
اگر نیدی این دو تا بمونه بعد...
هر طور تو بگی
shelter اگر میتونین برسونین به فردا(sm120)نقل قول:
(sm2)90
با گوشی خیلی سخته هی خارج هم میشدم از سایت یعنی مردم تا اومدم درستش کردم و رفتم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آری به راستی که اینچنین استنقل قول:
نوشته اصلی توسط Armila [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آگورا رو کی ببینیم ؟
نقل قول:
خوب استنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خودمم باید ببینم یه بار دیگه.نقل قول:
هفته دیگه میشه؟