نیومدی گروه تشکیل بدیم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Armila [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نیومدی گروه تشکیل بدیم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Armila [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم ندیدم ولی به نظر بد نمیاد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم چه فیلمایی میپسندی ....والبته میدونم فیلمای زیادی دیدی و در ضمن نمیدونم چه فیلمایی دیدینقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی:
inherit the wind
cool hand luke
shop around the corner
birdman of alcatraz
witness for ....
its wonderful life
le trou
از فیلمای خوبی بوده که دیدیم(sm120)
آقا اینو راست میگه شما روال گروهتونو ادامه بدین بخاطر من یه وقت عوض نکنین فیلمیو(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
v for دیده ها میتونی باهاش بحث کنی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد دیگه اینقد این دوستان اصرار کردن من نتونستم قبول نکنم(sm25)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دتکتیو استوری زیر نویسش رو پیدا کردی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جدی؟(sm120)نقل قول:
ولی من نمیتونم زیر ذلت گروهی برم که توش تفکرات حسین وجود داشته باشه (sm120)نقل قول:
(sm120) پس فردا میبینم .نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
خب به سلامتی فیلم its wonderful life رو دارم . امشب میبینم .
با سپاس (sm10)