شاید سوارش کردیم وسط راه انداختیمش پایین(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Armila [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
شاید سوارش کردیم وسط راه انداختیمش پایین(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Armila [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اه اه اه (sm178) من چرا انقد اسم فیلما رو قاطی میکنم . (sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب متاسفانه کاشف به عمل اومد که این فیلم رو ندارم بلکه Life Is Beautiful 1997 رو دارم .
نظری در مورد این ندارین ؟
دیده شده قهر هم کردیم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون گاز رو قبول کردی ولی چه جوری ؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوروز باهام قهر کردی و محفل رو ترک کردی (sm120)
حسین که از تفکراتش کوتاه نمیاد تو هم که اینجور معلومه مثل خودشی ولی نقطه مقابلین تو تفکرات(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسی که پپ رُ مربی بزرگی بدونه هیچی ازش بعید نیس(sm120)نقل قول:
بد بختی اینه هر چیزیو من قبول دارم این قبول نداره (sm120)یعنی این همه تضاد هم میشه ؟(sm120)نقل قول:
خالی نبند(sm120)سر سوارز گمون نکنم سر زیدان و مارادونا شاید بوده ولی تو که مطمئنا به خاطر عمو دل بوده(sm120)نقل قول:
ااااا کی همچین نظر شایسته ایی داره؟؟؟(sm30)نقل قول:
من و تو همیدیگه رُ کامل میکینم(sm120)نقل قول: