ریال دیگه (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
ریال دیگه (sm120)
چه خبر ریال (sm25)
پس من چی عشقم(sm19)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی!؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm51)
چقدر (sm228)نقل قول:
میگم چه خبره دیوث 40 تومن بود الان کلی سیدی می خریدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک نکن مفت میدم به این 3 تا ازشون پول می گیرم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط blac [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشکالی نداره موردی نیست(sm10)نقل قول:
اره تو راس میگن جون صص عمه موون(sm51)نقل قول:
پول چرک کف دسته دنبالش نباش(sm120)نقل قول:
از حلقومت می کشم بیرون چی فک کردی (sm2)
الان عمه ی منم بخوای بکنی مفتکی مگه میشه (sm51)
سعید شنبه زاده اومد توی بر نامه ی پارادوکس ، کامبیز حسینی رو شست . . . (sm54)
گوش ندادم ولی میگم دمش گرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
دیوث منم دی وی دی هایی دارم تو خوابم ندیدی
چی داری مثلا ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از این خواننده های دوزاری مث کامران دلان و اون پسره پاشا بگیر تا اون گنده گندهاش(sm59)نقل قول:
و عشق دوران کودکی سوزان ژووون(sm51)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا این داره چیزایی که می خواستی نمیدانم دیه بهت بده یا نه
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیان پاشا برا خودت ولی سوزان خاموش و دلان رو میخوام (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث الکی جو نده اینا نایاب هستن دس کسی نمیدم که دو فردای دیگه پخش بشه و بفروشهنقل قول:
(sm81)نقل قول:
(sm2)
شرمنده دیوث خان بعضی دادنی ها رو نمیشه داد(sm120)نقل قول:
منم اون طنین و دنس ها رو نمیدم (sm3)نقل قول:
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی باورکن چند بار خواستم بزارم تاپیک همه دانلود کنن اما دیدم کارایی که تو دلی میزاری و طرف مفت مفت دانلود میکنه و تشکر هم نمیکنه و تازه میره کانال میزنه میفروشه منصرف شدم و قول دادم واسه کسی نفرستم
اینا که بخوام میتونم پیدا کنم و اصن از کجا میدونی ندارم(sm2)نقل قول:
برو که بهش برسی (sm2)نقل قول:
البته کسی که کیان پاشای قشنگُ داشته باشه احتمالا اینا رو هم داره (sm50)(sm2)
اینم اصن نمیخواستم بگیرم یکی از رفقا داشت با ی سری کار واسم فرستاد گفتم این صص خل رو ارشیو داشته باشم بد نی(sm2)
(sm2)یکی مثل تو که منت میزاره رو کیان که دی وی دی شو داشته باشه
یکی هم مث کاربر بزرگ سینا که حاضره چون بده اینو داشته باشه (sm2)
(sm120)
(sm50)
میلیک چه لاغری . لاغری بت نمیاد یه کم چاق شو (sm70)
دادا میثم هادی که برام عزیزه و شماهم که تاج سری اگه بخواین هم شرمنده نمیدم دیگه وای ب حال این کاربری که اصن نمیشناسم و شماها اینطوری ازش میگید(sm50)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خوبم عقشم؟(sm19)(sm90)نقل قول:
تو همونی که توی موج بلا واسه تو دستامو قایق می کنم
اگه موجا تو رو از من بگیرن قطره قطره آب میشم دق میکنم
وای که دلم طاقت دوری تو هیچ نداره
بغض نبودن تو اشکامو در میاره
(sm50)
بهترین آهنگ سیاوش (sm88)
ای که بی تو این کویر خواب بارون می بینه
وقتی نیستی غم دنیا توی قلبم می شینه
ای که بی تو واسه من همه دنیا قفسه
مرثیه ست نبودن تو التهاب نفسه
(sm50)(sm1)