این واسه موهای معمولی هستش ! موهای من مثل شرکت لادن طلایی روغن تولید می کنه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
این واسه موهای معمولی هستش ! موهای من مثل شرکت لادن طلایی روغن تولید می کنه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لادنه خالی بی سواد.اون یه مدل روغنه که طلاییه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعدشم کاسه کوزه این مسخره بازیا رو جمع کن عامو.بی معنی بازیا چیه.شامپو شامپوعه معمولی و فلان و بهمان نداره.از همین بگیر بزن درجه یک(sm2)(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)تازه خوندم.. عالی بود(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فلانه خر(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممه خوشگل این موسن دیوث اینو کجا نوشته؟(sm2)
ممه مارو ندادی اخرش(sm2)
چونش میذارم حالا وایسا ببین(sm2)
(sm2)نقل قول:
تاپیک خودت
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
خ.ایه باقر میدم بهت(sm2)
بخاطره فتوای امام اشترم مبنی بر اینکه سخن نیکو بگوئید،جوابه تو چونی رو نمیدهم ولی اینو میگویم کهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون خایه باقر تو حلقت(sm2)
بدبخت یارو 6 ماه پیش ارسال کرده الان میگی (sm2)نقل قول:
برو بده (sm2)
یعنی تو نشستی ارسالای 6 ماه پیشو خوندی ؟؟؟؟ (sm54)
خیلی بیکاری (sm2)
اولا فوضولیش به تو نیومده(sm2)نقل قول:
دوما همون موقع جوابشو دادم که رسول هم تگ کردم ولی الان دوست داشتم بازم جوابشو بدم(sm2)
سوما از تاپیک من بکش بیرون دیوث
چهارما شغله خودتو به من پیشنهاد نده(sm2)