من این فیلمُ خیلی دوس دارم(sm120)بنینی هم خیلی دوس دارم ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من این فیلمُ خیلی دوس دارم(sm120)بنینی هم خیلی دوس دارم ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مورینیو هم سال اولش تو چلسی از اتلتیکو مادرید 3-4 تا خورد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نظرت چیه حالا در مورد این فیلم؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خو به نظر من تخیلیه بگم تخیلی نی؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به هر حال من واسش احترام خاصی قائلم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Armila [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مورینیو تو پورتو و اینتر خودشُ ثابت کرده ....نقل قول:
مربی که با تیمی که قوی ترین تیم دوره نباشه قهرمان شه قابل احترامه ....
البته نه جرقه ای مثل دی متئو...کسی که یه سریال موفقیت داشته باشه بدون سوپرمن (sm120)
گوه می خوری(sm120)نقل قول:
میگه نیست؟(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Armila [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب به سلامتی یه فیلم پیدا شد که خوب باشه ببینم .نقل قول:
با سپاس بابت نظرات سازنده هر دو بزرگوار (sm120)
میلاد میگه فیلمی که نقش اولش پرواز کنه و تار عنکبوت ببافه فقط تخیلیه(sm120)نقل قول: