نظرت راجع به پپ رو دوباره بگو بعد ببینم چی میشه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نظرت راجع به پپ رو دوباره بگو بعد ببینم چی میشه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تخیلی یعنی هالک (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Armila [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه اینی که روایت یه شخص سوخته رو میکنه که میخواد از خیلی ها انتقام بگیره (sm120)
دقیقا برعکس میگی....رونالدینیو افت کرده بود تو اوج نذاشتش کنار همون طوری که هر جا هم رفت دیگه جواب نداد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ژاوی هم همین طور ژاوی تو اوج به پپ رسید در نقطه ی بحران به تاتا (sm120)
اگر به جزئی سوال کردن باشه چرا نتونست از گوتزه بازی بگیره؟(sm120)
البته اینکه بازیکن حرفه ای هستم به کنار (sm59)ولی شاید باورت نشه شانسی پیدا کردم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Armila [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیبینی هم پرسم هم افساید ؟ (sm120)نقل قول:
پپ با 16 جامی که گرفت جایی در تاریخ برا خودش باز کرد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اکبر خدا وکیلی من کی از نقاب و ترمیناتور و .... گفتم؟(sm120)
بحث اوج نیست بحث اینه که بتونی بازی بگیری (sm120)نقل قول:
مسی الان تو اوج بلوغ بازیه پس چرا ریده ؟(sm120)
روایت کردن یه اتفاق که نیفتاده اگر تخیلی نیست پس چیه؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه شخصی که یه قدرت عجیب داره مثل شخصیت های فیلمای فانتزی مبارزه میکنه کل لندن رو به آتیش میکشه یا اصن اون صحنه آخر که ملت همه ماسک زدن یه جا هم شدن اصن همینجاشم از نظر من فقط یه جور نماد گرایی دور از واقعیت بود(sm120)نقل قول:
میلاد قاضی خوبی نیس (sm120)نقل قول: