برو بده مردک اوبی(sm2) به من چه خودت کرم دارینقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
برو بده مردک اوبی(sm2) به من چه خودت کرم دارینقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما از اشترم برخورد قاطع و کوبنده را انتظار داریم (sm132)
یه خار دار هم میکشم سرش و میکونمت.چونت پارس(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مردک 2 پهلو حرف میزنیا.انگار دوست داری هم اون چونی هم منو بن کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث من ریش سفیدی کردم از بن درت اورد(sm2)
مرتیکه تمومش کن.تو اومدی گیر دادی به من(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با خارش بخور(sm2)نقل قول:
بی سوات منظور از ضمیر " ما " منو تو هستیم بر علیه این یارو نقطه چین تیز (sm2)نقل قول:
به جای خطر بزار نفهم(sm2)نقل قول:
یارو خودتی بیشعور(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم بن شدم یعنی(sm120)