زیدان چطوری نموده خائن و مربی فصل بعد غارسا رو(sm2) زیدان(sm19)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
زیدان چطوری نموده خائن و مربی فصل بعد غارسا رو(sm2) زیدان(sm19)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون که میگن ولی خب معلومه کسی مسی دیگه ای نمیشه (sm17)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگر قرار بود همه بشن مسی که دیگه مسی مسی نبود (sm14)
بویان (sm19)(sm2)
اینم معلوم نیست چطور بشه اصن بازیکن جوون تو این سن هیچ وقت ایندش مشخص نمیشه (sm55)
رگ عربیش بد میگیره(sm2)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگریکم دیرتر گرفت بو الان فرانسه قهرمان جام جهانی بود (sm2)نقل قول:
و فروش اوزیل(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته من اعتقاد دارم خودشو سپر پرز کرد وگرنه یه مربی مثه کارلتو میدونه اوزیل چه بازیکنیه(sm29)
دروازه های دنیا (sm30)
در دونستنش که شک دارم من (sm17)نقل قول:
ولی راجع به تورسم من همچین اعتقادی دارم (sm55)
ها همینه (sm1)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ريدمانيه به خدانقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه يكي نيست بگه باران كوثري كارگردان موزيك ويدئو كجا بوده آخه