[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم یه لگن دارم از اون قرمزااا(sm2)
توی اون با گلنار خلوت میکنی؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصن من به گلنار اعتقادی ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط خشـــــــک(sm2)
متاسفانه باخبر شديم كه اتوبوس حامل زائرين عراقي در جاده چالوس به دره سقوط كرد و 25 نفر از برادران و خواهران عراقيمون به درجه رفيع شهادت رسيدن .....
حال سواله ما اينه
اين برادران و خواهران كه براي زيارت مرقد امام اومده بودن ،،، در سياه بيشه كه در جاده چالوس است چيكار داشتن ؟؟
فرضيه هاي ما ......
مرقد امام در شمال است آيا ؟
اينا چون عراقي بودن راه را گم كرده بودند آيا؟
اولين دوربرگردان براي بهشت زهرا در جاده چالوس است آيا؟
در چالوس مراسم عزاداري بوده آيا؟
رفته بودن از شمال گل بيارن براي مراسم آيا؟
رفته بودن شمال عكس يادگاري بندازن براي مراسم آيا؟
يا اينكه ايام ارتحال ، براي عربا هم شده ايام عشق و حال آيا؟
منكه نفهميدم ........شما چي؟!!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)
دهنت سرویس میلاد ، چقدرم شبیه نرگس محمدیه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیدوارم که خوب پیش بره برات رفیق (sm127)نقل قول:
خسته نباشی مرد (sm10)نقل قول:
دست رو نقشی گذاشتی که خریدنی نیست ؛ حالا اگه خواستی روی نقش دخی میتونیم صوبت کنیم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
// (sm2)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهنت سرویس یا شیخ آدرس صفحشو سیو کردی؟ (sm2)نقل قول:
یه جوری نامردی کردی که اگه خودمم بخوام ازش بگذرم بچه ها نمیگذرن (sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا تابستون بیا شاید از اشد مجازاتت کم کردم (sm2)
اسمش بد در رفته وگرنه شغل خوبیه (sm2)نقل قول:
حالا که تا اینجا اومده بزارین یه آمار قیمت ازش بگیریم ، داداش نرخت از چند شروع میشه؟ (sm2)
اعتقاداتت مستدام (sm2)نقل قول:
هنو که هیچ نخوندم(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پاینده باشی (sm127)
(sm2)
نه والا یه ساعت داشتم میگشتم(sm2)
اصن به نظرم گلنار سوسول بازیهنقل قول:
واسه تازه کارا خوبه(sm2)
عاقا منو احضار کردن واسه نون(sm59)(sm120)
فعلا بای(sm127)
از اون دوست عزیزی که همزمان باموبایل وِر میزنه و ملتو دید میزنه و کلاغای تو آسمونو زاغ میزنه و سیگارِ کِرِ لبشو تَش میزنه و یه قولوپ زهرِماری میزنه و یه جاهایی اون وسطا "رانندگیشو" با حواسِ جمع میزنه... باید یه تشکر ویژه کرد!!!
اگه تو نبودی کی الان باید نون میگرفت خو همون بره بگیره دیگه ، برده گیر آوردن اصن (sm70)(sm127)نقل قول:
بای داشم (sm127)
[QUOTE=rebasss;393645]دست رو نقشی گذاشتی که خریدنی نیست ؛ حالا اگه خواستی روی نقش دخی میتونیم صوبت کنیم (sm2)
(sm70)
یه جوری نامردی کردی که اگه خودمم بخوام ازش بگذرم بچه ها نمیگذرن (sm2)(sm2)(sm2)
حالا تابستون بیا شاید از اشد مجازاتت کم کردم (sm2)
وقتي رفتم كرج بيا اونجا با نويد سه تايي ميريم بيرون يه كافي شاپ ميخوريم (دخي كوچيك بود برده بودمش پارك ديدم داره اشاره ميكنه به يه مغازه ميگه مينا بريم يه كافي شاپ بخوريم نگاه ديدم داره كافي نتُ نشون ميده ) مهمون تو ، از دلت در مياد (sm30)
يا خدا نقلو(sm77)
نويد(sm77)بخدا خودش ميشه (sm2)(sm30)
فرق ايران با هند:
اونجا گاوا مُهمن
اينجا مُهما گاون !!!!
نقل قول:
حالا تو نامردی یه چیزی ، این نوید که هست اون چرا حساب نکنه اونم نامرده عایا؟(sm2)
یادمه منم بچه بودم بعد یه بار دختر عمم اینا اومده بودن خونمون دلمه درست کرده بودن منم اولین بار بود داشتم دلمه میخوردم ، برام کشید بعد من واستادم نخورم ، یهو گفت بخور دیگه چرا نمیخوری؟
گفتم منتظرم یکی بخوره ببینم چجوری باید خوردش (sm2)(sm70)
مینا جان میدونی کجا اشتباه میکنی؟نقل قول:
داری نقل میگیری میخوای بقیه متن که اضافه هست رو پاک کنی این قسمت رو هم اشتباهی پاک میکنی /quote که اینطوری میشه.
حواست باشه /quote که انتهای متن هست رو پاک نکنی ، متن قبل از /quote رو پاک بکن.
یارو تعریف میکرد..
بابام زنگ زده بود بهم گفت: این اهنگای شجریان کجای لب تاپ هست؟؟؟؟
گفتم بابا مای کامپیوترو باز کن..
یه درایو هست به اسم f بابام گفت خب دیدم..
گفتم برین توش !!!!!
بعد دیدم از پشت تلفن صدای زور زدن میاد.. بعد از دو دقیقه گفت خب ریدم توش حالا چیکار کنم؟؟؟؟!!!!!!
.
خلاصه میگفت اومدم خونه و دیدم لب تاپم عنی شده!!!!
یه روز یه کــ.یر دنبال کــ.ص میوفته
کــ.صه میگه گمشو بیشور من خودم بکن دارم،نفهم
کــ.یر میگه:امیدمو ناامید نکن
کسی رو ندارم بغل کنم ببوسم،باهاش آب بازی کنم ،لمسش کنم و برم توش
کــ.ص میگه: برو تو چندشی مو داری،بو میدی
کــ.یر گفت:
اگه برم صفا بدم تر و تمیز کنم رو سرم میپری؟
کــ.ص جواب داد: برو انجام بده تا ببینم چی میشه...!
کــ.یر با خوشحالی هر چه تمامتر و با سرعت خود را به حمام میرساند.
لخت میشود و خود را در آینه برانداز میکند.
در دل خوشحالی عجیبی داره که گاهی باعث تکان های شدیدی میشود و سرش از پایین با بالا میپرد و چشمش گشاد و تنگ میشود.
ناگهان در گوشه ی حمام دوست همیشگی،یار گرمابه و گلستانش را میبیند.
صابون گلنار در گوشه ای به کیــ.ر چشمک زد و باعث شد تا عقل از سر کیــ.ر بپرد
در یک چشم بهم زدن کــ.یر از خود بی خود میشود و میرود تن و سر خود را به گلنار میمالید
میمالید،میمالید،میمالید،م یمالید،میمالید،میمالید و میمالید
انقد میمالید که اشک در چشمان کــ.یر جم میشود و فوران میکند.
کــ.یر خسته شده بود و کلافه
نفس نفس زنان به خود فحش میداد و احساس ندامت و شرمساری میکرد
دیگر توان کردن کــ.ص را نداشت
دیگر نای بلند شدن نداشت
اصن دیگر به فکر کــ.ص نبود که بخواهد بلند شود
انگار همان چشمک های گلنار و ریختن چند قطره اشک کار خود را کرده بودند
نتیجه اخلاقی:
اگر تمام کــ.ص ها را در دست راستتان قرار دهیم و تمام کــ.ونها را در دست چپتان ؛ بعد از جــ.ق اصن نمیتوانید هیچکدامشان را بکنید،زیرا کمرتان خالی شده است.
کی از همهجنــ.ده تره
من من من
کی ازهمه گشاد تره
من من من
کی پردشو زدن
من من من
.
.
.
.
عموپورنگ رفته گپ دخترها برنامه اجرا کنه
آزاده رفته نونوایی، رفته تو صفه یه دونه ای , بعد نوبتش که شده گفته سه تا میخوام. شاطر بهش گفته پس چرا تو این صف وایسادی؟
آزاده گفته آخه من یه دونه ام, نه داداش دارم نه خواهر
.
.
.
.
.
.
.
.
میگن شاطره رو خودش کنجد پاشیده و پریده توى تنور!
نتیجه اخلاقی: از آزاده بترسین قاتل سریالی هستش (sm2)
كــ.س خل
اشتباه نكنيد فــ.وش نيست
كلمه اول ربطي به خانوما نداره
در قديم جارچيان براي جمع شدن مردم بر روي كــ.وس ميكوبيدند(نوعي طبل)
حال كساني بودند كه از روي ناداني بر اين طبل ميكوبيدند كه به ان كــ.س خل ميگفتند
كــ.س شعر
اين هم فوش نيست
در قديم اقوام در روزهاي تعطيل زير كرسي مينشستند و شعر ميخواندند كه به كرسي شعر و بعد ها كــ.س شعر معروف شد
كــ.س مشنگ
و اما كــ.س مشنگ به شما ميگن كه هنوز داري عین کــ.سخلا كــ.س شعراي منو با دقت ميخوني
در كشور ما انگشت كردن يک بازيكن در سوراخكــ.ونرفيقش300 میليون جريمه داره، ولى فرو كردن دستان دولت دركــ.ونهفتاد ميليون ايرانى نه تنها عواقبی نداره،بلكه اعتماد و تأييد 141نماينده را نيز به دنبال دارد!!!
اقا مواظب باشين سرما نخورين!!
صب داشتم ميرفتم سر كار، تو كوچه عطسه كردم!
دختره محكم زده درگوشم ميگه: مرتيكه عوضى، چرا اينقدر بلند عطسه كردى؟! پردم پاره شد!!!! بايد منو بگيرى!!!!
.
هيچى ديگه صب تا حالا درگير محضر بودم.. دعا كنين خوشبخت شیم
دختره بهم pm داد
چرا عکس جدیدموُ لایک نمیکنی؟
رفتم لایک کردم
دیدم 2792 نفر دیگه هم لایک کردن
.
.
.
.
.
.
.
.
ناموسن من موندم این
از کجا فهمید من لایک نکردم..!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طفلي نويد ، حالا شايد جفتمون نامرد بازي در آورديم انداختيم گردن نويد (sm2)
الهي لابد دلمه برگ بود نه؟(sm59)
نقل قول:
چشم (sm54)
دوست اسم قشنگمونو ما فراريش داديم يا امير؟ (sm51)
درک نمیکنن دیگه(sm2)نقل قول:
مگه من مهمون نیستم چطور دلتون میاد من حساب کنم ، این مهمون نوازی که میگن پس چیه؟نقل قول:
نکنه گیتار دخی رو میاری من مینوازم میشه مهمون نوازی ها؟ (sm142)(sm2)
آره ، عاخه برگ درختو عادم میخوره؟
البته الان خیلی دوس دارما بسیارم خوشمزست
(sm2)نقل قول:
بی بلا (sm10)نقل قول:
خودش رفته ، چند روزه میبینم اسمش اون پایین داره چشمک میزنه (sm2)نقل قول:
به هر حال کار کردن که عار نیست اینم یه شغلیه دیگه (sm2)(sm2)(sm2)
ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ : ﺟﻔﺖ ﮔﯿﺮﯼ ﻧﯿﺴﺖ !
ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ : ﺗﺠﺎﺭﺕ ﻣﻬﺮﯾﻪ ﺩﺭ ﺑﺮﺍﺑﺮ ﺧﺪﻣﺎﺕ ﺍﺗﺎﻕ ﺧﻮﺍﺏ ﻭ
ﺁﺷﭙﺰﺧﺎﻧﻪ ﻧﯿﺴﺖ...
ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ : ﺍﺩﺍﻣﻪ ﺧﯿﺎﻻﺕ ﻭ ﺗﻮﻫﻤﺎﺕ ﻣﺠﺮﺩﯼ ﻧﯿﺴﺖ !
ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ : ﺩﺭﻣﺎﻥ ﻧﻮﺍﻗﺺ ﺷﺨﺼﯿﺘﯽ ﻭ ﺑﯿﻤﺎﺭﯼ ﻫﺎﯼ ﺭﻭﺍﻧﯽ
ﻧﯿﺴﺖ...
ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ : ﺭﻭﺍﺑﻂ ﺳﻄﺤﯽ ﮔﺬﺷﺘﻪ ﻧﯿﺴﺖ !
ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ : ﻋﻼﻗﻪ ﮐﻢ ﮐﻢ ﺧﻮﺩﺵ ﭘﯿﺪﺍ ﻣﯿﺸﻪ ﻧﯿﺴﺖ...
ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ : ﺳﻪ ﺭﻭﺯ ﺁﺷﻨﺎﯾﯽ ﻭ ﺳﯽ ﺳﺎﻝ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻣﺸﺘﺮﮎ نیست
ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ : ﺑﺎ ﭼﺎﺩﺭ ﺳﻔﯿﺪ ﺭﻓﺘﻦ ﻭ ﺑﺎ ﮐﻔﻦ ﺳﻔﯿﺪ ﺑﺮﮔﺸﺘﻦ
ﻧﯿﺴﺖ...
ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ : " ﻭﻇﯿﻔﻪ ﺷﻪ " ﻧﯿﺴﺖ !
ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ : ﭼﻮﻥ ﻣﻦ ﻣﯿﮕﻢ ﻧﯿﺴﺖ...
ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ : ﺭﻭﺷﻨﻔﮑﺮﯼ ﻭ ﺳﻨﺖ ﺍﻧﺪﯾﺸﯽ ﻧﯿﺴﺖ !
ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ : ﺁﺭﺍﯾﺸﮕﺎﻩ 3 ﻣﯿﻠﯿﻮﻧﯽ , ﮔﻞ ﺁﺭﺍﯾﯽ 5 ﻣﯿﻠﯿﻮﻧﯽ ,
ﻣﺮﺍﺳﻢ 100 ﻣﯿﻠﯿﻮﻧﯽ ﻧﯿﺴﺖ...
ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ : ﺗﻌﻬﺪ ﺑﺮﺍﯼ ﺁﺧﺮ ﻋﻤﺮ ﻧﯿﺴﺖ !
ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ : ﻣﻦ ﺗﻮ ﺭﻭ ﺧﻮﺷﺒﺨﺖ ﻣﯽ ﮐﻨﻢ ﻧﯿﺴﺖ...
« ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ »
ﯾﻌﻨﯽ : ﺻﺪﺍﻗﺖ ، ﺷﻨﺎﺧﺖ ، ﺁﺯﺍﺩﯼ , ﺁﮔﺎﻫﯽ ,
ﺍﻋﺘﻤﺎﺩ ﻭ ﺍﻧﻌﻄﺎﻑ، ﺩﻣﻮﻛﺮﺍﺳﻲ ﺻﺤﻴﺢ
یعنی ﻋﺸﻖ ﺑﻲ ﺍﻧﺘﻬﺎ...
« ازدواج » ﻳﻌﻨﻲ : ﺯﻧﺪﮔﻲ
ﻓﻘﻂ ﻭ ﻓﻘﻂ ﺯﻧﺪﮔﻲ ﺑﺪﻭﻥ ﺧﻴﺎﻧﺖ،
ﺑﺪﻭﻥ ﺗﻘ ﻠﻴﺪ ﺍﺯ ﺍﻓﻜﺎﺭ ﺑﺪ !!!!
« اﺯﺩﻭﺍﺝ »
ﯾﻌﻨﯽ : ﺁﺯﺍﺩﺍﻧﻪ « ﻋﺎﺷﻖ » ﺑﺎﺷﯽ..
ﻫﺮ ﻭﻗﺖ ﺭﻓﺘﯿﺪ ﺩﺭ ﯾﺨﭽﺎﻟﻮ ﺑﺎﺯ ﮐﺮﺩﯾﺪ ﺩﯾﺪﯾﺪ ﭼﯿﺰﯼ ﺗﻮﺵ
ﻧﯿﺴﺖ
ﺣﺘﻤﺎ ﯾﻪ ﻗﻠﻮﭖ ﺁﺏ ﺑﺨﻮﺭﯾﺪ
.
.
.
.
.
.
ﮐﻪ ﯾﺨﭽﺎﻝ ﻓﮏ ﻧﮑﻨﻪ ﺭﯾﺪﻩ ﺑﻬﺘﻮﻥ !!
دیــ.وثه دراز
ما يه جوري مهمون نوازي ميكنيم كه مهمون هوس نكنه تند تند بياد پيشمون(sm2) (قدمت رو چشم صابر جونم )(sm176)نقل قول:
بلدي گيتار بزني ؟ (sm59)من عاشق گيتارم اگه ميتونستم ناخنهامو كوتاه كنم ميرفتم دنبالش گيتارم دارما ولي با ناخن بلند نميشه (sm172)
من همين برگ درخت رو كيلو 14 هزار تومن خريدم (sm25)
نقل قول:
كوفت (sm2)