هنوز نه امشب دانلود میکنم
نمایش نسخه قابل چاپ
هنوز نه امشب دانلود میکنم
از تنظیم های معین راهبر خوشم میاد
چون صداشو نمیپسندم طرفدارش نیستم
فقط چون اکثرا تعریف میکردن و اینکه ببینم آهنگا چجوریه ترکای شاخش رو یه دور گوش کردم
تنظیم ها معمولی بود فقط یه ترکش که آرون حسینی تنظیم کرده بود به نظرم خوب بود اونم خوب نه بیشتر
زیاد از تنظیم های ارون و عباسی و این مدل تنظیم کننده ها خوشم نمیاد
یه بخش از تنظیم ساختن ملودی مابین کلام هست هر تنظیمی این قسمتش خوب باشه خوشم میاد الان تو ایران فکر کنم تو این قسمت تنظیم های شادمهر بهترینه کار صفاریان هم تو این بخش عالیه
سعید زمانی و راهبر و نامداری کارشون تو آلبوم خواجه امیری بهتر بود
اهنگ بی کلام بی تابی رو پلی کن از دقیقه 1:11 تا 1:40 ببین چه ملودی برای زیر صدای خواننده ساخته با گیتار
شادمهر که نیاز به تعریف ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صفاریان استایل و سبک تنظیماش عوض شده
مث سابق آکوستیک تنظیم نمیکنه
تنظیمای جدیدش که تو آلبوم فریدونم کار کرده بود بیشتر الکترونیک بود
به نظر من خیلی خوب بود مخصوصا در مقایسه با تنظیم های بقیه ولی چیز خارق العاده ای هم نبود
یه اهنگ مشترک چند وقت پیش برای فریدون با ارمین تنظیم کرد واقعا عالیه یعنی دقیقا رگ خواب شنونده دستشه
واقعا قشنگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونو من آنلاین گوش دادم دیدم وکال و شعر خیلی داغونه صفحه را بستم وسطش (sm25)نقل قول:
دیگه به موسیقیش دقت نکردم!
هزار و یک شب بدون کلام پلی کن دقیقه 2:9 همزمان با پاساژ دادن اون شروع گیتار رو گوش کن دیوانه کننده س(sm25)
اوه اوه اینجا که شاهکاره به خدا (sm1)(sm1)نقل قول:
هزار و یک شب بدون اغراق و جدا از هرگونه تعصب تنظیمش از استثنائی ترین تنظیم های کل تمام دوران موسیقی ایرانه
بی نظیر بی نظیره رو دستش نیومده تا حالا و احتمالا هم نخواهد اومد (sm18)
واقعا تنظیم هزار و یک شب شاهکاره
تنظیم آهنگ ماندگار(sm178)
در حق ماندگار بد کرد(sm25) اینو باید همین الان هم ویدئو کنه(sm178)
ملودی پیانوش شاهکارهنقل قول:
من اینقدر هزار و یک شب را دوست دارم که حد نداره (sm49)
قطعا یکی از 10 تا آهنگ برتر شادمهر به حساب میاد
آره مظلوم واقع شد یه جورایینقل قول:
ویدئو که شده بود اما از همه شبکه ها پخش نمیشد (sm25)
ماندگار رو اون زمان که اومده بود برام یکم سنگین بود (sm198)
زیاد باهاش ارتباط برقرار نمیکردم
چند سال که گذشت تازه ازش خوشم اومد (sm120)
اون ویدئو به درد این اهنگ نمیخورد
اون سکوت دقیقه 1:4 و شروع اون ساز پر از غم(sm25)
سازش چیه ؟نقل قول:
کیبورده فکر کنم
خودش میگه این اهنگ ادامه البوم مسافره با تنظیم و بگراند جدید
آره احتمالا با کیبورد زدهنقل قول:
فکر کن اون موقع من از انگیزه و اونه اونه خوشم اومده بود اما از این نه (sm128)نقل قول:
فقط حیف که ماندگار تو آلبوم پاپ کرن کنار حالا بیا اینجه قرار گرفت (sm170)(sm41)
معلوم نیست شادمهر پیش خودش چی فکر کرده بود اینا را پیش هم گذاشته بود ..
یه چیز دیگه اونم زیر صدای خود شادمهر تو اهنگا
نمیدونم اسپیکرت چیه ماله من سیستم کارائوکه داره وقتی میزنم صدای خواننده برداشته میشه و زیر صدا هایی که شادمهر خونده تو یه لاین دیگه اونا مشخص میشه اینقدر قشنگه بعضی جاها فکر میکنی اهنگ جدیدیه
چه جالبنقل قول:
اسپیکر من کارائوکه نداره
با نرم افزار تفکیک صدا این کارو میکنی ؟
اره حالا یه نرم افزار و روش کارشو بهت میگم یه سری اهنگها مثل خیالی نیست و کعبه عشق از ادم و حوا واقعا قشگ هستن
فرید فصل آشنایی را پلی کن
دقیقه 2:58 زیر صدا ملودی گیتار به شکل استادانه نواخته میشه (sm1)
تن من میلرزه هر وقت گوش میکنم (sm74)
دقیقه 3:22 دیگه لعنتی اشک درمیاره (sm81)
(sm81)چه قدر عالی زده این ملودی گیتارشو شادمهر
حرف نداره (sm178)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد با این روش حتما دل من تورو میخواد البوم ادم و حوا رو گوش کن
اره دقیقا اخر اهنگ شاهکاره نوازندگی
ممنون (sm176)نقل قول:
پس حتما باید وینمپ دانلود کنم ...
اره اگه نداری معمولا تو پکیج نرم افزارا هست
به جان خودم از شاهکارم اون ورتره (sm81)نقل قول:
میگیرم از نت و امتحان میکنم ...نقل قول:
تو باغ زندگی برعکس شد صفاریان ملودی ساخت شادمهر تنظیم کرد
اینم شادمهر تنظیم کردهنقل قول:
پلی شد
اوه دقیقه 2:29 ملودی پیانو و زیر صدای گیتار چی میگه ...(sm60)
اجرای شادمهر دقیقه 3:21(sm25)