همه برگامو رو کردم باهات عشقو شروع کردم
سعید شهروز(sm127)
نمایش نسخه قابل چاپ
همه برگامو رو کردم باهات عشقو شروع کردم
سعید شهروز(sm127)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انگاری داره لامپ عوض میکنه (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث با چی داشت میرقصید(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کنم هدفون گذاشته یه قر دارم تو کمرو میگوشه (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
فربد برو به شادمهر بگ ی دمو بزار عمو ببینه(sm2)
خودش دیگه یاد گرفته یا دمو یا دو بیت شعر(sm2)
جنس خوب که بزنی دیگه مهم نیست آهنگ چی باشه با هر چیزی میشه قر داد
البته این قابلیت بیشتر بین ایرونیا رویت میشه (sm2)
ی سری حرکات موزونم میزنه اون وسط(sm2)
حالا اخرش عوض کرد یا نه؟(sm2)نقل قول: