اره (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اره (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توی بهت غم و تنهایی من
به سرم دست نوازش کشیدی
ولی با رفتن ت ای هستی من
هستی منو به آتیش کشیدی
(sm74)
ولوم اخر توی گوش چه آهنگیه (sm50)
یا من تورو جایی دیدم یا چون شبیه تو رشت زیاده اینطور فک می کنم (sm120)نقل قول:
توی این دنیای بیحاصله بودن با همه شکستگیهای دل من
با همه تلخی قصه تو و من من که حیفم میاد از گلایه کردن
ارزش گلایه من بیش از اینهاست نه برای اون کسی که اهل سوداست
کسی که لحظه به لحظه رنگ دنیاست من ساده به خیالم از خود ماست
سهم من از تو چه بوده غیر آزار تویی که دنیا برات شده یه بازار
من تو رو به چشم یاری دیده بودم تو من رو اما به چشم یه خریــــدار
ارزش گلایه من بیش از اینهاست نه برای اون کسی که اهل سوداست
تو رو باید میشناختم که هزار تا چهره داشتی
روی احساس و دل من داشتی قیمت میگذاشتیتو نتونستی بفهمی که وفا خریدنی نیست
چینی شکسته دل دیگه پیوند شدنی نیست
سهم من از تو چه بوده غیر آزار تویی که دنیا برات شده یه بازار
من تو رو به چشم یاری دیده بودم تو من رو اما به چشم یه خریــــدار
توی این دنیای بیحاصله بودن با همه شکستگیهای دل من
با همه تلخی قصه تو و من من که حیفم میاد از گلایه کردن
داریوش - سهم من از تو چه بوده(sm50)
جزیره - شکوفه های کویری (sm50)
من همون جزیره بودم خاکی و صمیمی و گرم (sm172)
اینم خیلی شاهکاره (sm178)
داداش این کارو چند سال پیش با ی سری از دی وی دی ها از کلوپ محلمون که باهاش رفیق بودم گرفتم و الان که هادی گفت یادم افتاد که تو ارشیو دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اختیار داری داداش شوخی کردم و خودت میدونی که تو صابر و هادی و سهند رو خیلی دوست دارم و رفاقت ما برای آرشیو و البوما و این چیزا نیست و بهانه هست و همیشه پشت هم بودیم و همین چیزا هست که باقی می مونه
و من همیشه از نمک نشناسی و ناسپاسی بدم میاد و الانم میگی این پسره شما رو سرکار گذاشته چند بار سر ی البوم دو البوم که اصن ارزش نداره و احمقانه هست که مرام و شخصیت ی ادمو با البوم و سی دی قیاس کنیم و از سر عقده و بچه بازی بخوایم تلافی کنیم باید ب سلامت روانی این جور افراد شک کرد
زیر رگبار نگاهت دلم انگار زیر و رو شد
برای داشتن عشقت همه جونم آرزو شد
تو نفس کشیدی انگار نفسم برید تو سینه
ابر و باد و دریا گفتن حس عاشقی همینه
(sm88)
دوستان پلی کنید (sm50)
دیوث منو هرکسی سعادت نداره هرجایی زیارت کنه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث با من عاشق از این بازیا نکن اشکم درومد(sm74)
دیگه روی خاک وجودم نه گلی هست نه درختی
لحظه های بی تو بودن می گذره اما به سختی
دل تنها و غریبم داره این گوشه می میره
ولی حتی وقت مردن باز سراغ تو می گیره
میرسه روزی که دیگه قعر دریا میشه خونه م
اما تو دریای عشقت باز یه گوشه ای می مونم
(sm50) (sm81)
میتوجه ام چی میگی میثمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ادم واسه کسی مرام میزاره که مرام ببینه
این دی وی دی ها هم اونقدر شیریه که سال ب سال هم سمتش نمیرم (sm59)
فقط میدونم کپی از دی وی دی اورجینال هست و کیفیت اصلیه
خیالت راخت از من حتی دی وی دی زیر ثانیه هم برای اینجور افراد خرج نمیشه(sm10)
...(sm81)
(sm2)نقل قول:
نگین باو الان خودکشی میکنه (sm30)
(sm120)
میثم قردش داروهای آرام بخش دیگه زیاد کارساز نیست خوابم نمیبره...(sm178)
من بودم اینو شیفت دلیت می کردم این به غیر از منفعت و دانلود هیچ ارزشی برای این سایت نداره و نخواهد داشت
زیرثانیه یعنی همون تصویر سیاه اول رو هم نمی بینه(sm120)نقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من بهت خیلی مدیونم داداش ....(sm10)
نقل قول:
مفتخوری
لغتنامه دهخدا
مفتخوری . [ م ُ خوَرْ / خُرْ ] (حامص مرکب ) کار آدم مفتخور. طفیلی بودن و بند و بلای این و آن شدن . (فرهنگ لغات عامیانه ٔ جمالزاده ). مفتخواری .
پارسال کاور دفترچه ای مهسا رو 300 دی پی آی گذاشتم کیفیتش خوب بود این دیوث اومد تلگ گفت این کیفیت نداره گذاشتی چقدر آدم پر رو باشه
این کجاش بده واقعا ؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
10 تا میخورم ولی میترسم تشنج کنم کسی هم ندونه بوی گند مرده ام همه جا رو بگیره من مث شماها که خانواده اینا ندارم...(sm172)نقل قول:
نقل قول:
آدم اینقدر وقیح نوبره(sm50)
(sm120)
سیلوئت اون زرده خیلی خوبه
عجب کیفیتی...!نقل قول:
کدوم آدم دیونه ای میگه این کیفیت نداره...(sm77)
خورشید خانوم
خوابم
بخوابیم(sm27)
یه اوسگل 2 هزارینقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahmet [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواب های طلایی ببینین التماس خواب برای من...(sm70)
میدونین آدم وقتی یه چیزی رو میخواد حتمأ در قبالش باید یه چیزی رو بده حداقلش زمانه...(sm74)
یه زمونی درباره مسأله خانواده افسردگی داشتم به قیمت طلایی ترین دوران نوجوانی با آن معامله کردم...(sm172)
این مریم حیدر زاده خیلی ساده بعضی چیزا رو دکلمه کرده ولی اشک آدمو درمیاره...
من باشم و تو باشی و ...(sm175)
الکل هم می پره . . . (sm50)
پُک به ته سیگار . . . (sm172)
بیا ساسی ، این مصاحبه ی شاهین و سعید شنبه زاده با کامبیز . . . چند روز دیگه عکسا شون رو
ردیف کنم ، می ذارم تاپیک خودش . . . (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)