من معشوقه ای جز خدا ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من معشوقه ای جز خدا ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه باوووو من نگا نمیکنم 90 .....یه زمانی هر جا بودم خودمُ میرسوندم بهش(sm120)نقل قول:
کالبد گرم...
از کرار پرسیدن به کدوم بازیکن علاقه داری ؟گفت علی کریمی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کلا یه 90 رو امسال دیدم اونم 90 دربی (sm120)
شما لطف داری (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فردا شاهکار جدید رکورد میشه
کرسی شر شده 90(sm120)نقل قول:
(sm171)
تو 90 رسما گفتن کرانچار دائم الخمره (sm120)
خواهش میشه (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوه خوردی البوم اماده نی
گفتم که (sm70)نقل قول: