لاشیا من عکس گذاشتم کدومتون چش زدین رو 96 گیر کرده
نمایش نسخه قابل چاپ
لاشیا من عکس گذاشتم کدومتون چش زدین رو 96 گیر کرده
رفت و من از پی اش بی نشان میروم
دیده ام خون فشان پر فغان میرم
نام او بر زبان من خراب جهان
همچو تیری رها از کمان میروم
ای دل و دین و من جان شیرین من
امان ای دل ای (sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چگونه ای؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه آهی تو دلم کشیدم.
از روز ازل سیستم.فقط ایکسپی بود.دی وی رایتر خرابهو7ماهه ویندورعوض نکردم.سرعت سیستم ریده.
(sm81)
هادرم داره پر میشه.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واکینگ دِد با زیرنویس بدین (sm120)
خرابنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تقدیم به اشترم که منو 24 ساعت بن کرد (sm19)
(sm70)مونیکا بلوچی دوس دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]