با این وضعیت اگه اکبر و سعید هم با پرسپولیس داخلی بستن تعجب نکنید (sm70)
نمایش نسخه قابل چاپ
با این وضعیت اگه اکبر و سعید هم با پرسپولیس داخلی بستن تعجب نکنید (sm70)
اونا سبکشون پراگ متاله
کم پیش میاد البوم این سبک اینقد ملودیک باشه گوش خراش نشه بهتره سراغش نری
بعدشم اینا داخل اهنگاشون سبک پراگ راک هم تریکب میکنن از دوزش کم میشه
رفیق من 7 ماه اونجاس(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شایان رسول زاده
فکرکنم باهاش کار کرده باشی
میشناسمنقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من چیزی گیرم نیاد ادامه نمیدم (sm120)
(sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه آلبوم خوبی اومد بگو من زیاد پیگیر نبودم
(sm2)
میثم بچه محله مونه (sm120)
قراردادش 4 سال پیش با الومینیوم اراک 180 میلیون بود من اون موقع به عشق تیم مجانی بازی میکردم .(sm50)البته اگه پولم میخواستم پرتم میکردن بیرون (sm2)
سایت تازه کارنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا حالا ها پول نمیده
البته از هیچی بهتر(sm70)
حداقل 4تا کنسرت مفتی میری(sm70)
درباره محسن زیاد بنویس(sm120)
میشه یه کم در مورد این واژه برای دوستان حرف بزنی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون کنسرتاش خوبه (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]