سجاد بابک اومد اراک یه بلیط واسم جور کن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
سجاد بابک اومد اراک یه بلیط واسم جور کن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لاشی رو نیگا (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فردا ار بابک بپرسنقل قول:
نظرت درباره چاوشی چیه(sm120)
پس رفاقت به چه دردی میخوره عن (sm120)نقل قول:
معلوم نیست برم فردانقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امتحان دارم پنج شنبه
(sm98)
کجا درس می خونی؟(sm120)نقل قول:
لاشی من تازه وارد اکیپ شدم ، از بچه های سایت هیچکدوم هم ندیدم از نزدیکنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا بزار برم ببینم اصلا امکان این چیزی که میگی هست یا نه
(sm70)
(sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)انقدر هم پرت نیستم اینارو شنیدم
رسول خطیبی با بیان اینکه عملکرد ضعیف محسن دلیر در شش هفته اخیر باعث شد تا با اتخاذ تصمیم بعد از بازی با فولاد خوزستان مبنی بر فرستادن این بازیکن به پادگان، به این بازیکن شوک وارد شود تا وی برای رسیدن به روزهای خوب خود تلاش بیشتری کند.
چقدر عقده ایه این بشر (sm120)
قزوین - دانشگاه رجانقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]