می دونم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط CHACHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
می دونم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط CHACHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
50تومن قرض میدی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ابوالفضل اینو دیدی ؟؟؟؟ مثل هیتمن چرته یا بهتره ؟؟؟؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ظهری گرفتم.هنو ندیدم.برام فرقی نداره.میبینمش.24 ساعت ما که ولیم.تکه تکه نیگا کردم.مرده اندازه مورچه بود.
Marvel معمولا خوب فیلمهایی میسازه
خ.ایه فحش میشه؟یا برو بده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم تو وضعت از من بهتره (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توکه پاس تری که(sm120)نقل قول:
ما داریم کجا میریم.یا من دارم کجا میرم.
اینروزا که از خونه میزنم بیرون.سوز سرما.بد میزنه.به این فک میکنم که اگه پدرمادری نبود.چه میکرم.توسرما قندیل میبندس.هیرونو سرگردون تو کوچه ها
(sm81)
نه ارزوی.نه انیده ی نه زندگیی.نه هیچی.
قدیما ازادی بیان بیشتر بود اینجا(sm81)نقل قول:
یاد باد آن روزگاران یاد باد (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]