ورونیکا تصمیم می گیرد بمیرد (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
ورونیکا تصمیم می گیرد بمیرد (sm50)
عقیم که میتونه حال کنه... خواجه نمیتونه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حال استمرارینقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پایدار باشین(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخرش فهمیدی خودت چرا بن شدی؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین جوری دورهمی گفته اینم بن کنم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من با رخ چون خزان زردم بی تو . . .(sm50)نقل قول:
فکر کنم تورو به خاطر اینکه امر به معروف و نهی از منکر نکردی بن کرد.. دید ی گوشه وایسادی برای نجات جون خودت هیچی نمیگی، زد تورو بن کرد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دل و دین و عقل و هوشم همه را به باد دادینقل قول:
نوشته اصلی توسط SHAH ROKH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ز کدام باده ساقی به من خراب دادی ...
واسم مهم نیست اصلا (sm120) انقدر تو دنیای واقعی فکر و خیال دارم که حد نداره ! اینجا هم میام فقز واسه اینکه چند صباحی سرگرم بشیم , همین (sm120) صد بار هم بن کنه بازم میام (sm120)نقل قول: