خبری ازش ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خبری ازش ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ی بار دیگه باید بنت کنه امیر(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای بیخبر از حال من امروز کجایی(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر آشنا میزنه شعرش !! کی خونده ؟؟؟ (sm120)نقل قول:
خواجه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این رومان ورونیکا خعلی خوبه من دیشب 90 صفحه شو خوندم ! اگه وقت کردی بخونش ! اگه نمی خریش دانلود کن (sm50)نقل قول:
الان اگر داعش تو تهران عملیات میکرد، بی بی سی میگفت:گروه پیکارجوی داعش در ایران حملاتی انجام داد که دولت ایران آن را حملات تروریستی می داند.
6.7 تا از کتاباشو دارم ولی اینو فکر کنم ندارمنقل قول:
ماهیت داستانو بگو ببینم دارم / خوندم یا نه(sm120)
شخصی به اسم ورونیکا به دلایلی ( نمی گم دلایل رو که لو نره داستان ) تصمیم میگیره خود کشی کنه ولی موفق نمیشه و میبرنش بیمارستان روانی اوننجا با یه زن دیگه به اسم زدکا آشنا میشه ! ( داستان زدکا به شدت غمگینه من که وقتی خوندم آتیش گرفتم (sm74) ) و ...نقل قول:
ها نخوندم(sm74)نقل قول:
این فکر کنم تو چند تا لیستی که دیدم جزو 100 کتابی که باید خوند بود