بگو کتابی که تو داری چاپ چه سالی و قیمتش چنده ببینم برم بخرمش یا نه.. چون ای بوک اصن نمیتونم بخونم(sm25)
نمایش نسخه قابل چاپ
بگو کتابی که تو داری چاپ چه سالی و قیمتش چنده ببینم برم بخرمش یا نه.. چون ای بوک اصن نمیتونم بخونم(sm25)
فوق العاده جذابه داستانش ! بعد از کیمیاگر بهترین رومانش هست ! (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
"شیطان و دوشیزه پرایم "هم تعریفش رو شنیدم (sm50)
من از دیجی گرفتم چاپ 93 - 15 هزار تومننقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ebook اصلا حال نمیده ! اصل لذتش توی داشتن خوده کتابه (sm50)
کیمیاگر که عالی بود یکی از بهترین کتابایی که خوندمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوشیزه پرایم هم بد نبود اما من زیاد خوشم نیومد
تازه رفتم تو لیست کتابای دانلودیم دیدم هست با کیفیت بالا(sm120)ولی اصلا نمیتونم اینجوری بخونم.. کتابو باید لم داد نشست خوند(sm172)
نقل قول:
آ قربون حرفت (sm50)
ساع 7 صبح مازندران بودیم . عجب سیلی میومد از آسمون (sm120) مدرسه ها بسته شد اون منطقه
پس میره تو لیست خریدای اینده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فعلا موج سوم و غرور و تعصب مونده نخوندم هنوز بعدا میرم سراغ پاولو(sm120)
کجا بودی؟ اینجا بارون نم نم میزدنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شیطان و دوشیزه پریمو خوندمنقل قول:
اینو ندارم ولی میگیرمش
کتاب فوق العاده ایه