در ساکت چشمانت،فریاد شکستن ها (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
در ساکت چشمانت،فریاد شکستن ها (sm50)
خواهش مى کنم،ديشب تو يوتيوپ بى بى سى ديدم دانلود کردم و از سيستمم آپ کردم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اکانت اپلودباز دازم البته خيلى وقته شارژ نکردمش، شارژ نکنى پاک مى کنن؟
(sm226)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه خوبه . همین که اکانت داشته باشی دیگه پاک نمی کنه .
آره من خودم عاشق برنامه یِ تماشام !
سه یا چهار هفته فرصت نه کردم به بینمش که یهو خدا باهاش مصاحبه کرد و تو زدی ! (sm50)
از سیستم شخصی آپلود کردن مکافات داره .
من خودم تازه لیچ کردن رو یاد گرفتم .
فرصت کردم یه عکس راهنما برات میذارم تا راحت از یوتیوب لیچ کنی .
برنامه تماشا خيلى خوبه،نمى دونستم با نامجو جان مصاحبه داره،سوپرايز شدم!!! حيف نمى شه ب کتابش دسترسى داشته باشيم(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره حالا من ناشى هستم نمى تونم مستقيم ليچ کنم اول دانلود بعد آپلود!!!
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا آدرسِ یه سایتِ تر و تمیز هیپ هاپ که کارای تمام لیبل ها و آرتیست های مستقل و صیاصی و غیر صیاصی رو مرتب بذاره لطف می کنی !؟ (sm10)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره حالا یادت می دم .
حیف نمیشه به کتاب دست رسی داشته باشیم دیوث !؟ (sm59)
من یه ماه پیش کتاب رو خریدم و خوندم و الانم داره توی طاق چه خاک می خوره .
اسکنش هم کردم .
بذار به بینم امیر پی دی افش کرده یا همون لینک اسکن ها رو برات می فرستم .
کتابش فوقِ شاه کاره . (sm50)
او ماى گاد،اره يادم نبود سى دى شو تو اپ کردى!!(sm25) بهم بگو مگه نشر ناکجا نماينده داره تو ايران؟ منم مى خوام بخرم راهنمايي کن... (sm134)نقل قول:
والا یه آقایی تهران بود که کتاب ها رو از فرانسه اورده بود یا خودش تهران چاپ کرده بود نمی دونم خلاصه توی فیس پوک به نشر نا کجا پیام دادم اونم شماره موبایلش رو فرستاد .
الان باید برم شماره رو از توی فیس پوک پیدا کنم .
بعد تو زنگ بزن . ولی بعید می دونم داشته باشه .
اگه نه داشت بگو تا لینک کتاب رو برات بفرستم .
دستت طلا(sm176) شمارشو بده شانسمو امتحان کنم، اگه نشد مجبورم پى دى افى بخونم(sm50)نقل قول: