(sm120)جات خالی تاپیک پرباری بود که حذف شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)جات خالی تاپیک پرباری بود که حذف شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا بخواد آخر شبی دوباره راه اندازیش می کنم (sm2)
به نظرم امیر بی گزند مذخرفه ..نقل قول:
اصلا هم قشنگ نیست (sm3)
دل من هم مذخرفه ..
پریشانی هم مذخرفه .. (sm2)
(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)
(sm2)(sm2)(sm2)هادی خودتو به تیمارستان معرفی کن
معارف ادب و شعر فارسی مزخرفن
وقتی جق از حد بگذرد(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
دیشب خوش گذشت ؟ (sm51) کله تو کردی تو سایته چونی (sm2)نقل قول:
خب دیگه سلیقه من متفاوته .. (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر کی هم یه نظر داره .. (sm120) فقط یه بار پلی کردم
بازم میگم آهنگای قشنگ فقط همونا هستن .. (sm3)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا شاید مذخرف نباشه ولی قشنگم نیست من که خوشم نمیاد (sm70)
با 3 تا 6.8 کاری ندارم ولی امیر بی گزند آخه... (sm196)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Homayoun Shajarian - Nasim-e Sahar (sm50)
ترانه در زیرزمین
استودیو طنین ... (sm50)
نه حرفمو پس میگیرم الان یه بار گوش دادم بد نیست (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط در این حد که بد نیست ..
بیشتر بگوش (sm70)نقل قول:
چقدر غزلصدا زیباست (sm50)
حسین بیا تا والیبال یه دست ببازیم (sm2)
گفتی نظر خطاست
تو دل ميبری رواست ... !؟
میر انجمن هنوز وقت نکردی سرخانه و رهاوی رو بزنی ... (sm126)
سوگند به قلبی که در این سینه نشسته
من نیستم این پیر ِدر آیینه نشسته ... (sm50)
It's About Time To Light A Candle ... (sm50)
چقدرم تمیزه . (sm88)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که دارم سکته رو میزنم (sm81)
من از تو یه بارم محبت ندیدم (sm81)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
#سرخانه
#رهاوی
(sm172)نقل قول:
حدیث است که: امیرالمومنین بنده های عزیزترش رو بیشتر اذیت میکنه... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان دوباره شیدایی رو هم گوش دادم به این پی بردم که اینم مذخرفه .. (sm2)نقل قول:
آخه من اینا رو فقط یه بار پلی کرده بودم تو یه بارم نمیشه نظر قطعی رو داد ممکنه آدم نظرش تغییر کنه بعدا ..
من همش اینارو گوش میدم .. شاه مقصود و شرمساری و چنگیز و تریاق و آخرین .. (sm50)
یا خدا (sm77)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
سیگارِ من کجاست !؟ (sm50)
پیش منه سیگارت (sm2)***** پلاس هم هست (sm2) (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
(sm2)
آلبوم مهتاب عشق رو نیگاه کن (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد آلبوم " سر خانه " مالِ کیه !؟
من کلا به البوم اورجینال نقطه ضعف دارم (sm81)نقل قول:
احسان ذبیحی فرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
آهان ! علاقه ی خاصی به احسان پیدا کردی !
به خاطر آلبوم " ابرو کمان " با محمد معتمدی !
دقیقانقل قول:
نقل قول:
مبارکت باشه صابر دیوث (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید 10 تومن وام بگیرم همه رو از صابر بگیرم (sm81) (sm1)