روزای بارونی نگفتی با من نمیمونی(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
روزای بارونی نگفتی با من نمیمونی(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اهان..خیلی دوره...گفتم شاید خواب بودم متوجه نشدم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اساتید عظام فقط خودشون رو قبول دارن (sm120) ! به نظر من نوشته هاش به حدی قویه که حسابی درگیرش میشی (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SHAH ROKH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیمیاگر باعث شد تمام کتاباشو بخرمنقل قول:
غیر این ورونیکا که هی عقب میوفتاد
دادا جون خرتو بیار باقلی بار کنیم باهم (sm50)
میرم بالا تر از روز مرگی ها . . . (sm50)
گروه پرس راک ( فرزاد علی پور ) - آهنگ این جا نیستم . . . (sm50)
Down Load wav : [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Down Load mp3 : [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Down Load Video HD : [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Down Load Video HQ : wwww.yon.ir/jQP0
Web Site : [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محمد معتمدی آلبوم کمان ابرو (sm181)
گفته بودی کنکور داری؟نقل قول:
شوخی بود یا جدی؟
ابرو کمان . . .(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سنتی باز نیستم ولی ازش خوشم اومد
آلبوم خوبیه. . .
جدی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SHAH ROKH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]