پس اونی که شر شد نبوده (sm120)خب بیتر
نمایش نسخه قابل چاپ
پس اونی که شر شد نبوده (sm120)خب بیتر
نه اون نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سریال غیر این معروفا که همه دیدن چی پیشنهاد میکنین ؟ (sm181)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ندیدم بخاطر امتیازش میگم
الی این سریال blindspot هم خوبه بگیر نگاه کن
امشب خوده ایزو رو دانلود میکنم و خلاص
واسه اکتیو هم خیالم راحته چون با اکانت لایوم سینکه
هر روز پاییزه ...
مرسی بخونم راجع بهش ببینم چیه .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون لست کینگدوم رو دیدم 4 قسمتشو ، مرتبطه با وایکینگ ها و ساختش هم شبیه گیم آف ترونزه . دیدم داره تصور گیم رو هم خراب میکنه بیخیالش شدم
من که نگاه کردم بت گفتم دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پاکش کردم فعلا حوصله اینجور ژانرا ندارم
2 قسمت اومده من دیدم ..نقل قول:
یاد کلبه وحشت میندازه آدمو لعنتی .. (sm50)