بمیر ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بمیر ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگم کسی بخواد نشناسدد با این شکلک خنده که هی ( فقطم از همین میزاری (sm2)) خودتو لو میدینقل قول:
نوشته اصلی توسط ASSASSIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه اولین بار از این یوزرت بدم اومد این دیگه چه یوزریه واسه خنده اصلا" سوژه خوبی نیست . یه خورده بیشتر فک کن دست پر بیا بابا 10% جوونای مملکت بارانین و نگاشون به دست تو ی دیوث(sm2)
این شهرزاد مگه چقد در میارن که بنر به این گندگی میزنن تو گرونترین بردهای شهر
(sm120) نمیدونم ولی اصن یه چیز خوبی شدهنقل قول:
اینو اگه کسی میشناخت که همون بازیگریشو ادامه میدادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دید فایده نداری به جایی نمیرسه زد تو کاره نشون دادنه ممه ها اقلا اینطوری معروف بشه(sm2)
(sm120) داریم به بازدید تاپیک پارو نزدیک میشیم
من اگه بخوام مخفی باشم عمرا حتی اشترم از روی ای پی هم نمیتونه منو بشناسه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون موتورگازی رو که به میلاد گفتم از قصد گفتم بشناسه(sm2)
میخواستم دیگه با خطر نیام و از طرفی علاقه خیلی زیادی به اساسینز کرید دارم
اج الانش خیلی رو مخه امیدوارم بهتر شده باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)نقل قول:
من از نوع حرف زدنت میشناسمت
این که میگی علاقه دارم درست اما اینو بدون ما از تو یوزر خنده دار میخواییم همین (sm2)اگه سوژه نداری با همین خطر بیا اعتبار خودتو خراب نکن (sm2)یه خورده به انتقادات هوادارات گوش کن (sm2)تا ابد هوادارتیم (sm2)
کنکور ارشد یا کارشناسی؟(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]