قریه ی من
رویای من بود...
(sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
قریه ی من
رویای من بود...
(sm81)
مردای مست کوچه
تو جیباشون کلوچه
(sm2)
در بحبوحه حملات عربستان سعودی و چند کشور دیگر به مردم یمن و کشتار آنان، شبکه العربیه در یادداشتی گستاخانه خواهان «جدا کردن اهواز از ایران» به منظور آنچه «دفاع از مردم و اراضی عربی» خواند، شد.
در بخش دیگری از این یادداشت متوهمانه و گستاخانه، «ارائه شکایت به شورای امنیت سازمان ملل پیشنهاد شده تا به ادعای این شبکه سعودی درباره «اشغال شدن اهواز تحقیق شود».
(sm2)ممد دهن لق میشه خارجی
(sm77)(sm2)
•
در بازی المپیک ایران و المپیک افغانستان در ورزشگاه آزاذی حدود ۸۰ هزار افغانی حضور پیدا کردن کـ جو ورزشگاه به طور کامل در اختیار افغان هاست.
•
تعداد تماشاگران ایرانی نیز حدود ۳۰۰ نفر می باشد.
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)واقن ؟
الی تو روحت مرتیکه(sm59)
بِشاش.. بَشاش..
(sm50)
ممد میشه لژیونر (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
الی زیونویس inherent vice اومده ها (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)
میلاد (sm120)
به گفته دیلی میل، چلسی قصد داره پیشنهادی 75 میلیون پوندی برای خرید گرت بیل ارسال کنه(sm132)
زمون هابیل و قابیل که میگن 6 7 متر بودن این چرا 60 سانت پس (sm2)
معمولن زن آخوندای کله گنده چن سال بعد خودشون میمیرن این دیگه خیلی عمر کرد گند زد به رکوردشون رفت
01. Niran Unsal - Giderim (sm74)
Albania
Armenia
(sm1)
(sm50)
(sm50)
کلاه قرمزی(sm2)
آفتابه یِ فامیل دور (sm2)
بچش میگه دم دره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه 4تا تیم بود شما چرا نشدین (sm50)
اقا همین الان جاتون خالی از کنسرت سامی یوسف بر میگردم ، خلاصه مراسم سینه زنی جور بود(sm2)
امیر اچ دی ویدیو میخوای اپ کنم (sm2)
اوه ازادی چه خبر بود(sm77)(sm54)
هر چی افغانی تو ایران بود رفته بود ازادی (sm2)
(sm2)بیمارستانو ترکوندن (sm2)
(sm30)
(sm50)
150 تا میدیمش به من یو (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب بازی ای کرد امروز جهانبخش (sm50)
سردار خیلی موقعیت از دس داد
75 میلیون روش قیمت گذاشتن واران هم 22 تا رو هم بخریم 100 تا (sm132)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پوگبا هم واسه شما (sm50)
یه درصد فک کن وارانو بفروشیم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه همچنان نیمکت نشین باشه هوایی میشه (sm120)نقل قول:
تا 2020 قرارداد داره (sm132)کم کم په په رو بازنشست میکنیم (sm132)نقل قول:
When you play Rani Mahal, you win or you die!
به تازگی اعلام شده که تلوزیون هندوستان قصد داره سریال بازی تاج و تخت رو به سبک هندی بازسازی کنه.
در این سریال که "رانی ماهال" نام داره قراره از داستان جرج مارتین استفاده بشه ولی حوادث در کشور هندوستان در سال 1857 اتفاق میوفته! تا الان وجود سه شخصیت دنریس، جان
اسنو و سرسی در این سریال قطعی شده...
خدا بخیر کنه (sm2)(sm2)
آقای همساده داره نمایش یونانی اجرا میکنه میگه من،همسادوس (sm2)
دیلی میل: چلسی به دنبال جذب الکس سانگ (sm2)
(sm168)