ج نمیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ج نمیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه واقعا می خوام بدونم هردو میشه به کشم یا فرق دارن
(sm59)
(sm81)
آقایون و خانوما ، در خواست منبر اومده . . . من رفتم بالای منبر . . . (sm59)
برو بالا سرش (sm51)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث زیر دقیقه ریدی بهش(sm50)نقل قول:
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث در ابتدا . . .
Kill معنی یِ به کُشَم نمی ده . . .
Paint هم معنی یِ به کِشَم نمی ده . . .
دوّم : نقّاشی یِ خط توی کلمات فرقی به حال زبان نمی کنه . . .
بکشم یا بکشم یا به کشم و به کشم تفاوتی نه داره . . . هر جور راحتی به نویس . . .
ادامه ی منبر در پشت بعدی . . .
صابر جون شوخی کردم قربون چوونت بفرما(sm176)
نقل قول:
به عمّه های مجلس بگو بیان نزدیک تر به منبر . . . (sm51)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
سلام بخدا میام کرمانشاه(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد از منبر در مراسم نماز از خجالت شون در میایم . . . (sm59)
ابتداشو بکن تو چونت صرفا خواستم منظورمو برسونم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محمود کریمی بیا این سهی یِ دیوث رو به بر پشت تکیه . . . (sm81)
نگران نباش عمه هاتو زودتر خبر کردم بیان(sm59)نقل قول:
(sm128) (sm51) (sm128)
(sm127)نقل قول:
ی مشت گی جمع شدیم دور هم که به چووون هم چش داریم(sm81)
(sm138)
صابر سلام ترو خدا یه سوالی دارم پارسال بهت گفتم البوم ارجینال گفتی تو شهرمون کرمان و شهرستان ها البوم به سختی گیر میاد من گفتم چن تا برام پست میکنی هزینه هم میدم گفتی نه فقط اسکن میکنم و ایمیج و تحویل به امیر که بزاره تو انجمن دیگه اصرار نکردم (sm10)نقل قول:
هجوم زخم تورا نمی کشد تن من (sm81)
بعله بر گشتم به منبر . . . (sm173)
غلط کردم (sm2)
هادی بلند شو اون سینی یِ لیوانای عرق رو بگیر برای عزا دارا . . . (sm59)
میثم جان شما هم زحمت سینی یِ مزّه رو به کشید . . . (sm59)
آخ خوب شد یادم انداختی شب جمعه یه مستی کنم برات (sm50)نقل قول:
بعله . . . خلاصه . . . میلاد هم اگه بود می گفتم : سینی یِ بنگ رو به چرخونه . . . (sm51)
(sm2)
سهی یه سوال به پرسم و منبر رو ادامه بدم . . .
من شاش کردم تو عرقا (sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اجر کلیّه هات با آغا امام ح . . . (sm2)
(sm2)
(sm118)صابر تو هم قهر کردینقل قول:
سهی سوال اینه : تو اصلاً می دونی مرض من از جدا نوشتن کلمات چیه !؟ (sm132)
نانوساً تا حالا فکر کردین دلیل اصلی یِ این مدا نوشتن چیه و از کجا اومده . . . (sm81)
نقل قول:
(sm2)