(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخوای بزاریم نوک ؟(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخوای بزاریم نوک ؟(sm2)
عزیزم هر چیزی که ربط به تتل داشته باشه عرفانیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بخاطر پشماش ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گلزن هم نیستم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من وای میستم وسط براتون توپ میریزم رو دروازه شما تک به تک رو بزنید (sm2)
ضربه ایستگاهی رو هم غصه نخورید من هستم (sm2)
(sm50)
نه همینجوری الکی مصلا (sm120)نقل قول:
ذلم یه شوهر تازه میخواد(sm120)
همسر بابک بیات (sm2)
عرفان خودمون رو میگی ؟! (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
چند تا تووپ دارین شما تو بازیاتون(sm2)
من که میدونم شعرتو دادی میلاد برات بخونه(sm120)نقل قول: