امثال من و تو جبران باید بکنیم براشون تا پوله برگرده(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
امثال من و تو جبران باید بکنیم براشون تا پوله برگرده(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چش چش ! یه نیم هزار میلیار هم به تو میدیم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امسال بارون رده اون دوروا ؟(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روزام ؟؟ خوبه بد نیست بدونه هیجان میگذره (sm54) حالا کی این هیجان برگرده خدا میدونه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو هستی باهاش ؟
فکر کردی قیمت نون چرا بالا رفت ! ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بودجه کم آوردن از مردم دارن میگیرن ! تو 6 ماه سود 12000 میلیارد هم میاد دستشون
(sm70)نقل قول:
کوچه های خلوتُ قدم زدم (sm81)
یاد اون دوران بخیر دوران غیر مجازی (sm50)
دمت گرم از همون اول میدونستم خوبی (sm70)نقل قول:
عین بقیه ادمها (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انشاا.. یار که بیاد هیجان هم میاد (sm120)
آره (sm50)این قبولیه خیلی مهمه مخصوصا واسه من و اون ولی خب احتمالا دیگه بعد کنکور تموم ...(sm172)(sm81)
امشب شب حادثه ست..