(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خین و خین ریزی میشه یعنی ؟@ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا اینا هیچیشون معلوم نیس یهو دیدی به دلیل همکاری با رسانه های ضد نظام ممنوع الفعالیت شد
پس زیاد خوب نی(sm172)اونطرفا نمیتونی برنی تو کار واردات ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم که من و تو باید برگردونیم(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر در حال کاشت گندم :
بوی گندم مال من هر چی که دارم مال تو
یه وجب حاک مال من هرچی میکارم مال تو
کافه را پلی بنما (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این چه حرفیه این چیزا اصلا ارزشی نداره ، البته که از سهم مهدی کم میکنم (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادش بخیر تو خدمت دزدکی ام پلیر گرفتم چقدر این سه شنبه هارو گوش دادم (sm172)
چه شب هایی که محسن میکوشیدم و اشکی ..(sm81)
نون رو کی میخوره ؟! مرغ و خروس ؟! (sm120)نقل قول:
صدالبته که از من و تو میگیرن
خدا کنه هر کسی به یارش برسه . منم باسه تو دعا میکنم نگران نباش خدا بزرگه(sm176)نقل قول: