یه بار هم گوشیمو گرفتن و 48 ساعت بازداشت(sm25)
بازداشتگاهی که هیچی نداشت و تاریکی بود و تاریکی (sm172)اندازه 10 سال گذشت (sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
یه بار هم گوشیمو گرفتن و 48 ساعت بازداشت(sm25)
بازداشتگاهی که هیچی نداشت و تاریکی بود و تاریکی (sm172)اندازه 10 سال گذشت (sm81)
روز قرار سه شنبه بود (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه عکس از دوران خدمتت بذار ، قیافه کچل تو خیلی شیرینه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70) نه نمیخوام اون خودش زن و بچه داره . من سهم خودمو میخوااامنقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میسیو(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه دعا هم فایده نداره کم کم باید بساط رو جمع کنیم (sm50)
اشتباه بدی کردم (sm172)
نگو تو رو خدا دلم میگیره . سربازی چیه بابا همش نگرانی همش استرس (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خین و خونروزی شد تموم شده دیگه..
چطوری؟مادر بهترن؟شعر جدید؟(sm176)
آخ اخ نگو(sm2)نقل قول:
نه فعلا غیر مجازا (sm172)نقل قول:
اینا هیچ(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
غرورتو میشکنن (sm172)